Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényes téma lehet hogy az apa...

Kényes téma lehet hogy az apa molesztál?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon furcsa dolgok tőrtennek. A lànyom már két napja bepisil.

szoktatom őket arra hogy külőn aludjanak ezért este nem megyek be hozzàjuk. Viszont az apuka már sokszor bent aludt. Tervezzem hogy szét megyünk de jelenleg nincs munkám. Régebben olvastam ha bepisil a gyerek az annak oka is lehet hogy molesztàljàk.

Ezért valami oknál fogva ràkérdeztem többször is hogy apa oda nyul nekes majd mikor többször megkerdeztem akkor azt nondta hogy belenyul a nunujàba.

Aztán lehet azért mondta mert már többször kérdeztem.

Hogy bànt e apa? Oda nyúl a nunudhoz?

? Mit csinaljak hogy megbizonyosodjak róla. Mert ez eddug csak feltételezés. A lány 3 éves

2015. júl. 31. 05:44
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Nekem megsem fordult a fejembe hogy azért talàljam ki a dolgot mert rosszban vagyunk. Egyszerűen csak mint egy villám csapás eszembe jutott. Talán azért mert rengeteg ilyet hallok olvasok. Ma nem pisilt be a kicsi remélem igy is marad. Viszont nem is ment be hozzàjuk. Lehet én vagyok téveszmés nem tudom viszont azt bevallom butaság volt igy kérdezni a kicsit. Remélem ez csak egy rossz gondolat volt és nincs valósàg alapja. Az ahogyan viselkedik szerintem túlzásba esik azzal hogy fel sem öltözteti nem hogy kitörli a fenekét. A kislány boldog és kiegyensúlyozott más a bepisilésen kívül nem vettem észre.
2015. aug. 1. 16:23
 42/45 A kérdező kommentje:

Meglehetősen távolság tartó a furdetéssel és egyéb dolgokkal kapcsolatban ami a gyermek gondozàsàt illeti. A fiút többre is tartja.

Vannak neki huzàsai engem is többször megvert idegileg kikészitett ezért is vagyok azon hogy ketté vàljanak az utjaink. Ő amolyan uralkodó típusú ember neki mindent nekem semmit alapon. Semmibe nézi a nőket.

2015. aug. 1. 16:33
 43/45 anonim ***** válasza:
87%
Na és ilyen embernek miért szultel két gyereket is?
2015. aug. 1. 19:18
 44/45 A kérdező kommentje:
A válasz egyszerű. Nem tudtam hogy ilyen bár voltak jelek nem figyeltem. Mostani eszemmel nem igy teszek. Ezen már nem gondolkodom csak azon hogy hogyan vehetnék véget ennek. Sajnos igy alakult nem hiszem hogy könnyű lesz mert nem fog hagyni.
2015. aug. 1. 19:31
 45/45 anonim ***** válasza:
Azóta elváltatok?
2016. aug. 25. 12:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!