Kényes téma lehet hogy az apa molesztál?
Szóval nagyon furcsa dolgok tőrtennek. A lànyom már két napja bepisil.
szoktatom őket arra hogy külőn aludjanak ezért este nem megyek be hozzàjuk. Viszont az apuka már sokszor bent aludt. Tervezzem hogy szét megyünk de jelenleg nincs munkám. Régebben olvastam ha bepisil a gyerek az annak oka is lehet hogy molesztàljàk.
Ezért valami oknál fogva ràkérdeztem többször is hogy apa oda nyul nekes majd mikor többször megkerdeztem akkor azt nondta hogy belenyul a nunujàba.
Aztán lehet azért mondta mert már többször kérdeztem.
Hogy bànt e apa? Oda nyúl a nunudhoz?
? Mit csinaljak hogy megbizonyosodjak róla. Mert ez eddug csak feltételezés. A lány 3 éves
Igaz nem beszélünk meg sok mindent.
Nem tudom mivel én fürdetem lehet a szàjàba adtam a szavakat amit le is irtak. Viszont szinte semmilyen szexuális kapcsolat nincs köztünk.
Elvétve néha. Ezért gondoltam erre mert vannak mocskok akik a gyereken élik ki ha az anya nem akarja.
Sokat vitàzunk sose beszeljük meg a dolgokat.
figyelj, kérdező: ugye az a bácsi kiabált veled? - kérdezed egy 7 év alatti gyerektől: akkor ő figyel, és rejtett kis antennáival "veszi" mit akar hallani az imádott anyukám? és mondja (és még sír is hozzá): kiabált az a bácsi.
És lehet, hogy az a bácsi meg sem szólalt.
Orvoshoz vittük a 4 évest: hasi panaszokkal. Vizsgálja, némán: és figyeli az arcát, mikor milyen reakciója van. Mikor nem volt ott a gyerek, mondta: soha nem kérdezzük itt fáj ott fáj mert rávágja fáj, csak figyeljük vizsgálat közben az arcát, eltorzul, ha fáj.
Bepisilés: ez - ha ilyen zavaros -válós a helyzet a reakciója: uigyanis ő azt szeretné, ha anya meg apa szeretné egymást és szeretné őt is, együtt leni szeretetben, kedves, nyugodt légkörben, játszani, nevetgélni.
A veszekedés, nem megértés, válás nagyon megviseli a kicsiket.
Lehet, hogy nem két napig pisil be, hanem 11 éves koráig.
Mi a teendő?
Ha kell, és semmiképp sem tudtok megnyugodni és nyugodt békés otthont létrehozni, váljatok, minél előbb.
A legjobb, ha a gyerek egyedül alszik, de ha nem megy ez, addig is aludj te a gyerek mellett.
Eleg durva lenne, ha igaz lenne.
Beszélgess sokat a gyerekekkel!
És óvatosan kérdezd meg, hogy miért alszik még mindig a férjed a gyerekeknél. Vagy kérd meg hogy ne aludjon ott.
De ha mégis bemegy, akkor egyszer csak menj be vmi indokkal, amikor nem számít rá. Vagy tegyél ki titkos éjjellátó kamerát stb…
Használd a fantáziád!
Sok sikert! Írd le mi lett a vége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!