Kényes téma lehet hogy az apa molesztál?
Szóval nagyon furcsa dolgok tőrtennek. A lànyom már két napja bepisil.
szoktatom őket arra hogy külőn aludjanak ezért este nem megyek be hozzàjuk. Viszont az apuka már sokszor bent aludt. Tervezzem hogy szét megyünk de jelenleg nincs munkám. Régebben olvastam ha bepisil a gyerek az annak oka is lehet hogy molesztàljàk.
Ezért valami oknál fogva ràkérdeztem többször is hogy apa oda nyul nekes majd mikor többször megkerdeztem akkor azt nondta hogy belenyul a nunujàba.
Aztán lehet azért mondta mert már többször kérdeztem.
Hogy bànt e apa? Oda nyúl a nunudhoz?
? Mit csinaljak hogy megbizonyosodjak róla. Mert ez eddug csak feltételezés. A lány 3 éves
Ahhoz, hogy ne így kérdezd meg a gyereket, még józan ész sem kell, elég benyomni a tévét bármelyik este bármelyik csatornán.
(Hozzád ért apa úgy, hogy fájt? Megfogott olyan helyen, ahol nem akartad?)
csakhogy az elővigyázatosság nem az, hogy a gyerek szájába adva a szavakat kifaggatom, majd itt kérdezek.
Ha bennem a legkisebb gyanú felmerülne, nem hagynám a közös alvást, nêlkülem.
Nem gondoljuk hogy minden férfi erre gerjed, de sajnos ahogy a hétköznapi példák mutatják, megesik az ilyen.
Tehát az összes férfi közül mindig akad egy-kettő, aki bizony meg is teszi.
Honnan tudod, hogy nem éppen egy ilyen esettel van dolgunk?
Nyilván, de kizárni sem lehet semmit teljesen :)
Én az a válaszoló voltam, aki annyit mondott, anyuka vigye pszichológushoz a gyereket.
Ez a dolog már alapjaiban véve el lett cs.szve, a kicsi tudja, mit kell mondani, már csak az hiányzik, hogy ezt közösségben is hangoztassa.
Annyit lát, hogy az anyja teljesen ki van készülve miközben faggatja, akkor biztosan rossz dolog történik vele, hiszen gyerekfejjel azt is lehet "nunihoz nyúlkálásnak" érteni, ha apuka kitörli a fenekét, végül is a logika benne van. Ehhez se árt egy szakember, mert később félreértésekre adhat okot, ha emlékszik a kislány az esetre.
Ha netán mégis történt ilyen - ki tudja? - legalább fény derül rá. A férfiak se olyan hülyék, hogy mindenhol nyomokat hagyjanak maguk után, nem krimiben élünk.
Nyilván adott esetben nem erről van szó, de ismeretlenként nem lehet így megítélni valamit.
Egyébiránt megnézem, milyen higgadtan figyelnéd meg, ha csak felvetődne benned a lehetősége, hogy ilyesmi történik.
Végülis mit nem a kislánynak még 5-6 ilyen eset, míg te meggyőződsz az igazadról :)
"az anyja teljesen ki van készülve miközben faggatja"
-igen ám, de az anyja azért van kikészülve, mert válni akar, tönkrementnek érzi a házasságát és nagy súllyal vesz ez a háttér részt abban, hogy ilyen provokálón és gyanúsítgatón kérdezi a 3 évest - talán szüksége is lenne erre a botrányra, hogy a gyerekek nála maradjanak és az apát lapátra tegye.
38!
Vagyok olyan értelmes, hogy akkor merülne fel bennem a gyanú, ha lenne rá ok. A kétszer bepisilt külön alvásra szoktatasnal nem ok. Ha bármi gyanús lenne, megoldanam, hogy ne maradjanak kettesben a "gyanusitottal " és figyelnem hogy viselkednek egymással. Sőt, felkeresnek egy pszichológust és megkerdezem, mik a gyanújelek, ha pedig lenne közte olyan, ami rá illik a helyzetre, vinnem a gyereket is hozzá.
Gyerektől pedig sosem kérdezünk olyat, hogy x bántott e, hoztad ért e itt meg ott, mert bele beszéli az ember a gyerekbe, hogy megtortent, akkor is, ha nem. Tessék utána nézni, hogy miként tudja egy laikus is felmerni, hogy történhetett e olyasmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!