Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kényes téma lehet hogy az apa...

Kényes téma lehet hogy az apa molesztál?

Figyelt kérdés

Szóval nagyon furcsa dolgok tőrtennek. A lànyom már két napja bepisil.

szoktatom őket arra hogy külőn aludjanak ezért este nem megyek be hozzàjuk. Viszont az apuka már sokszor bent aludt. Tervezzem hogy szét megyünk de jelenleg nincs munkám. Régebben olvastam ha bepisil a gyerek az annak oka is lehet hogy molesztàljàk.

Ezért valami oknál fogva ràkérdeztem többször is hogy apa oda nyul nekes majd mikor többször megkerdeztem akkor azt nondta hogy belenyul a nunujàba.

Aztán lehet azért mondta mert már többször kérdeztem.

Hogy bànt e apa? Oda nyúl a nunudhoz?

? Mit csinaljak hogy megbizonyosodjak róla. Mert ez eddug csak feltételezés. A lány 3 éves

2015. júl. 31. 05:44
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

*együtt lenni szeretetben

most látom, két gyerek van. Aludjanak ők a gyerekszobában, és mese után határozottan kimész és kész.

A szülők nyugtalan, gyanúsítgató, egymást becsmérlő helyzete miatt bepisilés, majd később tanulási nehézségek lépnek fel.

Próbáljátok ti gyerek nélkül ezt megbeszélni, gondolom egyikőtök sem szeretné tönkretenni a két gyerek életét.

2015. júl. 31. 08:27
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk épeszű embernek nem ez fordul meg először a fejében, hanem

-a gyerek 3 éves, teljesen normális, ha néha bepisil

-ha most kezdtek el külön aludni, szintén teljesen normális hogy bepisil

-érzékeli az otthoni feszültséget, szintén normális hogy bepisil

Milyen ember vagy te, hogy azonnal az jut eszedbe, hogy az apa molesztal?

2015. júl. 31. 08:34
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, a kislány szájába adtad ezt, te ember! Felfogod, mit csinálsz!?
2015. júl. 31. 08:48
 24/45 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a szàjàba adtam. Viszont egyszer azt mondta amikor lefektettem nem akart aludni. És kiordibàlt a szobából hogy "nem adom nunumat" ekkor semmit nem kerdeztem tőle magától mondta
2015. júl. 31. 09:47
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Normális anya akkor bement volna a gyerekhez és megkerdezi a gyereket hogy miről beszel
2015. júl. 31. 09:53
 26/45 A kérdező kommentje:
Megkerdeztem és össze vissza gagyogott teljesen másról kezdett el beszelni. Néha meg ismételte. De lezàrtam a témát
2015. júl. 31. 09:58
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
3 éves gyereknél még egyáltalán nem kóros, ha időnként bepisil. Éjjel meg pláne! Ráadásul a gyerekek sok mindent mondanak, aminek nincs valóság alapja. Ettől függetlenül, ha bizalmatlan vagy, akkor figyelj a jelekre.
2015. júl. 31. 10:58
 28/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó végre normális vàlaszt kaptam.
2015. júl. 31. 11:09
 29/45 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem meg teljesen normális, ha az anyuka elővigyázatos. A legtöbb molesztálás pont azért marad rejtve évekig, mert ugyan már....mit feltételeztek? Milyen ember vagy te, hogy ilyesmit gondolsz? Sőt, sok anya tud is a dolgokról, csak nem akarja felszínre hozni, mert fél az apa agresszív reakciójától. A szakirodalom meg a net tele van ilyen témájú dolgokkal.
2015. júl. 31. 11:20
 30/45 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon legyél figyelmes mostmár. Orvoshoz nen tudod a gyereket elvinni titokban? Hátha az kiderít valamit.
2015. júl. 31. 11:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!