Kényes téma lehet hogy az apa molesztál?
Szóval nagyon furcsa dolgok tőrtennek. A lànyom már két napja bepisil.
szoktatom őket arra hogy külőn aludjanak ezért este nem megyek be hozzàjuk. Viszont az apuka már sokszor bent aludt. Tervezzem hogy szét megyünk de jelenleg nincs munkám. Régebben olvastam ha bepisil a gyerek az annak oka is lehet hogy molesztàljàk.
Ezért valami oknál fogva ràkérdeztem többször is hogy apa oda nyul nekes majd mikor többször megkerdeztem akkor azt nondta hogy belenyul a nunujàba.
Aztán lehet azért mondta mert már többször kérdeztem.
Hogy bànt e apa? Oda nyúl a nunudhoz?
? Mit csinaljak hogy megbizonyosodjak róla. Mert ez eddug csak feltételezés. A lány 3 éves
*együtt lenni szeretetben
most látom, két gyerek van. Aludjanak ők a gyerekszobában, és mese után határozottan kimész és kész.
A szülők nyugtalan, gyanúsítgató, egymást becsmérlő helyzete miatt bepisilés, majd később tanulási nehézségek lépnek fel.
Próbáljátok ti gyerek nélkül ezt megbeszélni, gondolom egyikőtök sem szeretné tönkretenni a két gyerek életét.
Mondjuk épeszű embernek nem ez fordul meg először a fejében, hanem
-a gyerek 3 éves, teljesen normális, ha néha bepisil
-ha most kezdtek el külön aludni, szintén teljesen normális hogy bepisil
-érzékeli az otthoni feszültséget, szintén normális hogy bepisil
Milyen ember vagy te, hogy azonnal az jut eszedbe, hogy az apa molesztal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!