Vannak még olyan családok, ahol az apa a felsőbbrendű
és mindenki alatta van?
Figyelt kérdés
Apám a hagyományos családfelállást preferálja, mindig ő kap először enni az asztalnál, akkor is, ha valakinek szülinapja van, övé az asztalfő, mindenki azt nézi a tévében, amit ő akar, mindenben ő a főnök. Ha valaki nem engedelmeskedik neki, azt elkezdi zsarolni. Anyám partner benne. Ő ezt halálosan komolyan gondolja, mármint ezt a családfelállást. Vannak még más családok így, vagy csak a mi családunk ilyen?
Legfeljebb olyan van, hogy felsőbbrendőnek hiszi magát, de attól még nem az.
2015. júl. 27. 14:27
12/28 anonim válasza:
Igen van. Ez így van jól. Persze a nők ezzel nem értenek egyet. A nők azt szeretik ha papucs a férj. Dolgozzon állandóan, keresse meg a pénzt, tartsa el a családot, aztán meg kussoljon otthon. !!! Mert a nők , tisztelet a kivételnek, nem tudják eltartani a családot. Persze nem is akarják. Csak hisztizni, nyavalyogni. Engem , meg a gyerekeket is ha eltartana az asszony akkor nézhetné a tévét, ő kapna enni először, lehetne a főnök. ISTENEM ha ezt megérném egyszer. Sőt még azt is megigérem hogy nem szórnám el a pénzt fodrászra, kozmetikusra, meg semmire sem. Én ebbe partnere lennék a feleségemnek. De melyik nő akarja ezt??
2015. júl. 27. 14:29
13/28 A kérdező kommentje:
12 Valakinek savanyú a szőlő.
2015. júl. 27. 14:40
14/28 anonim válasza:
Az én apukám, ugy tudom ilyen volt, meghalt mikor 4 éves voltam.
De a bátyám a mai napig ilyen, 3 gyerekük van. Volt olyan is hogy a feleségét megpofozta mert vissza szólt neki, de ez még a kapcsolatuk elején volt most már "csendben van" így nem is kap.
Hogy miért? Szerintem a kényelem miatt, mióta ismeri nem dolgozik, megkapnak mindent de ezért cserébe nem szólhatnak bele semmibe. Most is a bátyám mondta mikor, hova és mennyi ideig fognak nyaralni.
2015. júl. 27. 14:40
15/28 A kérdező kommentje:
10 Eddig se engedtem neki, és nem is fogok:) Amúgy szerencsére ebbe pont nem szól bele.
2015. júl. 27. 14:41
16/28 A kérdező kommentje:
A zsarolás azt jelenti, hogy azzal fenyeget, hogy kitesz, meg kikapcsolja az áramot.
2015. júl. 27. 14:41
17/28 anonim válasza:
Mindenféle család van, szóval biztos van ilyen is.
2015. júl. 27. 15:04
18/28 anonim válasza:
Nálunk apám bízik benne hogy ilyen család lehetünk, de mi anyámmal nem hagyjuk.
2015. júl. 27. 15:23
19/28 anonim válasza:
12es!
majd lehet a férfi a NAGY KIRÁLY ha !csak ő! tartja el a családot. De ha jol tudom a családok többségénél az játszik hogy a férfi és a nő is kereső ember. Igy mindkettöjüket megilletné ez a jog, szoval a gyerekeknek kuss otthon mert még nem keresnek? ez igen szép hozzá állás.(régen volt ez hogy a férfi tartja el a családot, ma ez szinte már lehetetlen)
2015. júl. 27. 16:14
20/28 anonim válasza:
Én szerencsére személyesen nem ismerek egy ilyent sem, de biztos vannak, ahol a feleség ezt elviseli.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!