A családok egy részében, egyes családtagok körében valóban érték lett a deviancia?
A hagyományos értelembe vett családot "házasságot, gyermekvállalást, stb." teljes mértékben elutasítják és helyébe a maguk deviáns gondolkodását népszerűsítik. Gyakorlatilag megbélyegzik azokat, akiknek mindez fontos.
De úgy általában véve mindent elutasítanak, ami a társadalomban természetes, ráadásul proliknak bélyegezik azokat, akik nem követik őket tévútjukon.
Milyen "kisebbségre" gondolsz? Én teljesen normális, mellesleg heteroszexuális nő vagyok mégsem az a életcélom jelenleg, hogy gyereket szüljek és férjhez menve egyből megkezdjem a családosdi életet.
Ellenben semmi bajom azokkal akiknek a család az első, dicséretes és senkit nem akarok "rábeszélni" arra, hogy az én szemszögemből lássa a helyzetet.
Te viszont miért akarod ráerőltetni a saját normálisnak vélt értékrendedet egy másik emberre? Mindenkinek az a normális, amiben él, amit annak vesz.
Mellesleg én sem utasítom el, hogy ha találok megfelelő partnert boldogan élünk egy rakás gyerekkel míg meg nem halunk, de miért kell ezt annyira erőltetni? Én még egyszer nem találkoztam olyan emberrel, akiről te "beszélsz".
Mindenki foglalkozzon a saját életével a másikét meg hagyja békén.
"Én még egyszer nem találkoztam olyan emberrel, akiről te "beszélsz".""
Mivel ezen az oldalon vagy te is, így legfeljebb nagyon figyelmetlen vagy. Azt nem akarom mondani, hogy csúsztatsz.
Rendben van. Te nyilván jobban tudod, milyen hsz-eket olvastam mint saját magam... Persze azt sem állítom, hogy a gyk összes tagjának minden egyes hozzászólását olvastam vagy hogy célirányosan nekiállok átkutatni a kérdéseket ilyen embereket keresve akikről te beszélsz...
Leírtam a véleményemet, sajnálom, hogy neked nem tetszik. Ez a szép a világban, hogy nem mindenki ugyanúgy gondolkozik különben elég unalmas lenne az élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!