Valóban ennyire kötődnék a páromhoz? Mi lehet az oka, hogy ha nélküle alszom, rémálmok gyötörnek?
Amikor a párommal alszom mindig jót álmodok, vagy semmit.. :)
De amikor pl. elmegy hamarabb dolgozni, és visszaalszom, rendszeresen mind egyes alkalommal rémálmaim vannak.
Amikor ő megy dolgozni fel szoktam én is kelni hozzá, ilyenkor elszívunk egy cigit vagy csak úgy elvagyunk abban a 10-15 percben.
Én ezután még vissza szoktam aludni kb. 1 órácskára, de ilyenkor visszatérően rendszeresen rémálmaim vannak, amikor egyedül alszom.
Amikor pl. vasárnap reggel felébredek 5-6 körül, kimászkálok a lakásba, majd visszafekszem a párom mellé visszaaludni, akkor sosem álmodok ilyen "rémeket".
Tehát nem lehet arra fogni, hogy megzavarom az alvásomat és a visszaalvás már ne lenne olyan pihentető.
Nem érzem magam elveszettnek, minden második héten egyedül vagyok otthon, ő csak estére ér haza.
És tök jól elvagyok egyedül, nem rágom azon maga, hogy hú de hiányzik, sőt "nem is hiányzik", hanem elvagyok nélküle.
Mivel fiatal vagyok így nem sok idő telt el, de nem azért mert társfüggő vagyok és kellett valaki.. :) hanem mert nála éreztem azt, hogy többet szeretnék vele.. :)
Voltak elég unszimpatikus egyének, és csak azért nem jöttem volna össze senkivel.. :) Hosszútávra (örökre, ha lehet így fogalmazni) keresem a páromat, akivel leélhetem az életemet, és ez vezényel..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!