Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ennyire kötődnék a...

Valóban ennyire kötődnék a páromhoz? Mi lehet az oka, hogy ha nélküle alszom, rémálmok gyötörnek?

Figyelt kérdés

Amikor a párommal alszom mindig jót álmodok, vagy semmit.. :)

De amikor pl. elmegy hamarabb dolgozni, és visszaalszom, rendszeresen mind egyes alkalommal rémálmaim vannak.

Amikor ő megy dolgozni fel szoktam én is kelni hozzá, ilyenkor elszívunk egy cigit vagy csak úgy elvagyunk abban a 10-15 percben.

Én ezután még vissza szoktam aludni kb. 1 órácskára, de ilyenkor visszatérően rendszeresen rémálmaim vannak, amikor egyedül alszom.

Amikor pl. vasárnap reggel felébredek 5-6 körül, kimászkálok a lakásba, majd visszafekszem a párom mellé visszaaludni, akkor sosem álmodok ilyen "rémeket".

Tehát nem lehet arra fogni, hogy megzavarom az alvásomat és a visszaalvás már ne lenne olyan pihentető.

2015. ápr. 27. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Voltál valaha egyedül, amit nagyon rossz élményként éltél meg? Nem most, nem így, hanem régebben, akár gyerekkorodban. Milyen hatással vannak rád a rémtörténetek (film, könyv...)?
2015. ápr. 27. 11:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Nincsenek rám rossz hatással a rém történetek, horrorfilmek, és semmi.. :)
2015. ápr. 27. 11:54
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem emlékszel hasonlóra kicsi korodból bárki máshoz kapcsolódóan, akit nagyon szerettél? Nem hagytak egyedül, amikor nem akartad?

Kétlem, hogy ennek a párodhoz lenne köze, máshol van a gyökere az ilyeneknek, csak most épp hozzá kapcsolódik, de bárkihez kapcsolódhatna a jelenedből, aki sokat jelent neked.

2015. ápr. 27. 12:17
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem volt semmi a múltamban.

Alapból elég "magányos" típus vagyok, voltam, tehát nem jellemzi az életemet túlságosan a nyüzsgő társaság.

De gyerekkoromban nem hagytak magamra akaratom ellenére.

A párom mellett jött ez nagyon elő.

Szeretek vele aludni, talán ezzel jelzi a hiányát, az ölelését az agyam.. :)

2015. ápr. 27. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs ebben semmi "rossz". Én pl teljesen étvágytalan vagyok, ha a párom nincs otthon. Most azt képzeld el, hogy néha 3 napra elutazik munka miatt és én 3 napig SEMMIT nem eszek! Nincs étvágyam... 12 éve vagyunk együtt
2015. ápr. 27. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!