Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Pontosan mi is a baj azzal,...

Pontosan mi is a baj azzal, hogy "vannak családok ahol a kutya előbb kap vacsorát mint az apa"?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél láttam egy felháborodott választ amiben ezt kifogásolta a válaszoló. Én pedig őszintén nem értem, ezzel mi baj? Nálunk MINDIG előbb adok a kutyáknak enni mint hogy szüleimnek terítenék... Mi ebben a rossz? o.O
2015. júl. 26. 19:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
25%

Semmi baja egy kutyának, ha emberi táplálék maradékot kap. Hacsak nem agyon tenyésztett korcs. Mindig is voltak kutyáink, különböző fajtájúak, a maradékot kapták többnyire, kész kutyakaját nem. Mindegyik idős korban, végelgyengülésben múlt ki.

De az a normális, ha előbb a család eszik, utána jöhetnek az állatok.

2015. júl. 26. 20:24
 12/40 anonim ***** válasza:
66%

Nállunk mindenki akkor eszik amikor akar.

Mond meg faterodnak felnőtt ember létére ne mástól várja el h kiszolgálja hanem emelje fel a seggét és csináljon magának!

Érdekes mód én tudok főzni pedig csak 24 vagyok szal ne anyádat csicskáztassa.

Szerencsétlen kutya meg erről mit sem tehet!

De ha ennyire nem bírja kínáld meg kutya kajával.

Szánalmas apád van már bocs.

2015. júl. 26. 20:27
 13/40 anonim ***** válasza:
86%
Ha szó szerint értjük, szerintem logikus, hogy az állatok kapnak előbb. Így aztán lehet tőlük nyugton enni. De igen, a kérdésnél valószínűleg csak átvitt értelemben írta. Úgy viszont látatlanban nem lehet megítélni a helyzetet.
2015. júl. 26. 20:27
 14/40 piriiiii ***** válasza:
81%

Nem tök mindegy az időbeli sorrend? :D Egy kutyát megetetni 5 perc (mondjuk, attól függ, hogyan etetik, de azért általában véve nem több 5 percnél), annyit kibír egy férfi. Mármint egy FÉRFI. Egy igazi férfitől úgysem tudja egy kutya elvenni a tartását (bár most itt elég pejoratív a kutya szó, de semmiképp sem úgy értem).

Majd akkor háborodj inkább fel, amikor az apát etetik BARF-osan, a kutyának meg milánói jár.

2015. júl. 26. 20:51
 15/40 anonim ***** válasza:
82%
Nem hallottam még ezt a mondást, de elég irritáló, mert azt sugalmazza, mintha egy pasit ki kéne szolgálni.
2015. júl. 26. 21:10
 16/40 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ebben nincs semmi rossz. Mára már az apai pozíció nem igényel olyan nagy előteret, mint régebben. Lehet, hogy a válaszoló maradi volt..

Én nem tartom felháborítónak.

2015. júl. 26. 21:11
 17/40 anonim ***** válasza:
68%

Nálunk sokszor kap a kutya hamarabb kaját mint mi de ezen miért kellene problémázni?

Ha a férjem ilyenen problémázna, már nem élnénk együtt, mert ez csak a látszat amibe egy ember beleköt, ott mélyebb agyi problémák lehetnek, akiket ez felháborít.

2015. júl. 26. 21:23
 18/40 anonim ***** válasza:
73%
Felénk az Apa szőröstül-bőröstül megeszi a kutyát, ha éhes.
2015. júl. 26. 21:34
 19/40 anonim ***** válasza:
88%
Mi is előbb ellátjuk az állatokat -- amibe a kutyák megetetése is beletartozik --, csak utána megyünk be este és ülünk le enni. Nem értem, mi ebben a rossz. Előbb a kinti munkák, aztán a lazítás. Ennyi.
2015. júl. 26. 21:35
 20/40 piriiiii ***** válasza:
31%
Mármint, ne Te háborodj fel, kérdező, hanem a felháborodott hozzászóló abban a kérdésben, amit a leírásban említettél. :D
2015. júl. 26. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!