Mi lenne ha ezek után nem is csinálnék a páromnak vacsorát! Megérdemelné?
Kérdés miért késik, az én munkám olyan, hogy simán benne van 1-2 óra plusz is. Ráadásul egy átdolgozott nap után hazaér az ember fáradtan akkor örül hogy hideg kaja van egyáltalán.
De ha még a másik fél neki is áll hisztizni csak azért mert "elhülik" a kaja, akkor az nem is lenne tartós kapcsolat.
Attól függ miért késik. Mert ha dolgozik, akkor lehetnél megértő, ha a kocsmában ül, akkor persze jogos.
Ha olyant főzök, ami felmelegítve is jó, akkor teljesen mindegy mikor készül el, ha pedig frissensültet készítek, akkor általában minden odakészítek előre, a köretet is esetleg elkészítem, és csak akkor dobom be a húst a serpenyőbe, amikor a férjem hazaért.
Nem. Az elhülik szó pedig nem létezik. Elhűl valami (az elhűlni igéből).
A régiek erre találták ki a sütőt: tedd be a meleg sütőbe és ne hagyd ki kihűlni. ha anynit késik, hogy mégis kihűl, akkor eszi hidegen. Neki egy sms-t kéne írnia, amikor késik, neked peidg tudomásul venni, hogy nem óraműpontossággal jár haza.
Atyaég, micsoda problémák, fel sem fogom, hogy tud így élni valaki!!
Komolyra fordítva a szót, sem én, sem a férjem nem tudom megmondani reggel, mikorra érek haza, hiszen beeshet egy fontos munka a munkaidő végén, esetleg dugóba keveredünk, vagy nem jár az a szutyok BKV, szól a főnök, hogy maradjunk kicsit tovább...stb.
Van, hogy felhív, hogy kb egy óra múlva végez, és aztán felhív 2 óra múlva is, hogy becsúszott vmi hiba, lehet csak 10-re ér haza. Akkor nekem is ki kellene verni a raplit, csak mert a férjemnek nem esik ki a toll a kezéből 17.30-kor hogy rohanjon haza a meleg vacsora miatt? Akkor valószínűleg már mind a kettőnket kirúgtak volna...
Másrészt meg felnőtt ember, és van mikrónk, képes rá, hogy EGYEDÜL kivegye a hűtőből az ételt és megmelegítse. Nem a gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!