Mi lenne ha ezek után nem is csinálnék a páromnak vacsorát! Megérdemelné?
Elhűlik.... Anno egy kávézóban dolgoztam es bejött egy eszméletlen helyes pasi. Oda vissza voltunk a kolléganőmmel, meg a szomszéd üzletbeli lánnyal, higy milyen jol néz ki, hogy lehetne vele összejönni, stb. Kivitte a kavejat a teraszra, aztan par perc mulva beszólt az ajtón, hogy ker meg valamit, vigyem mar ki, mert ha var ra bent, akkor "kihűlik a kávé".... Na, innentol mar kicsit se volt vonzó egyikünk szamara sem, :D
A kérdésedre válaszolva: csinálj vacsorát akkorra, amikorra ígéri, higy hazajön. 10perc max várakozás utan vacsorázza meg, o meg majd megeszi hidegen. Vagy készítheted későbbre is. Ha 8ra igeri higy jon, fel kilencre legyél kesz.
Egyetértek a kérdezővel.
A mai világban már létezik a mobiltelefon.
Igazán nem nagy megerőltetés hazacsörögni,hogy csak 8.30ra érek haza.
Én se röpködnék örömömben.
Nálunk 19.00 a vacsoraidő,megbeszéltük a párommal,hogy max 19.30ig várunk rá.Ha tudja,hogy nem ér haza 19.30ra sem,akkor ír egy SMSt,mi meg nem várunk fölöslegesen.
Így se mindig egyszerű.
Szerintem az egy dolog, hogy később ér haza, de akkor szóljon, főleg, ha tudja, hogy a másik érte fáradozik otthon.
Úgy, hogy ennyibe sem vesz, én nem főznék neki többet esténként, megvacsoráznék egyedül aztán csinál, amit akar.
"Ne haragudjál,de dolgozik egész estig,és neked az a gondod hogy késik fél órát?Napi kemény munka után,lehet még a kollégákkal beszélget erről,arról"
Komolyan ilyen hülye emberekkel van tele a világ? GOndolom ha 8-ig tart a munkaideje, akkor délre vagy 12-re megy. Nálunk is van ilyen az irodában, mivel egy olyan ágazatban dolgozunk, ahol nincs leállás. Rengeteg ilyen van, pl. szállítmányozás, energiaipar, stb.
Nehogy már azért sajnáljuk szegényt, mert más a munkaideje, ettől még ugyanannyit dolgozik, mint más. Feltételezem a kérdező is dolgozik, a férje pedig egyszerűen hálás lehetne azért, hogy minden este főz rá még munka után, nem hogy annyira semmibeveszi, hogy egy nyomorult sms-t nem képes írni neki.
Ha este 8-ig tart a munkaideje, a feleségéé meg normál 4-5-ig, akkor szerintem egy értelmes ember általában inkább siet haza, hogy azt az 1-2 órát még este a házastársával tölthesse, nem 1-2 órákat pletyizik még a munkatársakkal, akikkel már 8 órája össze van zárva addigra. Kész röhej komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!