Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Szerintetek anyum...

Szülők! Szerintetek anyum jogosan nem enged el?

Figyelt kérdés

A Velencei-tóhoz mennénk a barátnőmmel, az apukájával és a barátnőjével 3 napra. Ezt anyum nem engedi, mert fél, hogy bele fulladok a tóba. Hogyan tudnám meggyőzni?

13/L

2015. júl. 21. 16:51
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
33%
Én csak akkor engednélek el, ha ismerem a barátnőd apukáját. Idegenre nem bízom a lányom, főleg nem vízpart mellett.
2015. júl. 21. 20:03
 32/41 anonim ***** válasza:
38%
21-es, Kecskeméti vagy? :D
2015. júl. 21. 20:07
 33/41 anonim ***** válasza:
17%
Arról kedves kérdező, hogy tudod te mennyi turista jár a velencei tóra? Mert szerinted külföldről nem jönnek nyaralni? Te meg egy 13 éves kamaszodó kislány vagy akinek imponálnak a pasik és ha valamelyik magával visz, mi az istent csinálsz a barátnőddel együtt? Sokszor a felnőtt emberek nem tudják megvédeni magukat nem, hogy két tini. De sőt igaz.. minek ide külföld, a magyar is simán elrabolhat és kivihet külföldre aztán ki tudja mit csinál veled... Mert hát nem sok jót nézek ki apuciból aki vinne titeket.. újdonsült barátnő, a kicsi lánya mellé kell egy másik barátnő, hogy ne rajtuk legyeskedjen a gyerek, mert akkor nem tudnak egymással foglalkozni... Ilyenekre tuti nem bíznám a gyerekre. Főleg ha nem is ismerem őket. Abszurd. 17-es voltam! Na további jó hisztizést. Tudod ez a különbség a mai fiatalok, meg a mi fiatalságunk között. Nekem ha azt mondta anyám, hogy nem, akkor az NEM volt! Nem, de anyuuu, naaa, anyuu, de most miért?, ugyan már, hagyjuk már, nagy lány vagyok... no comment...
2015. júl. 21. 22:05
 34/41 A kérdező kommentje:
Utolso! Legyszives ne kommmetelj tobbet, koszi. A többieknek pedig koezonom a válaszokat :)
2015. júl. 21. 23:10
 35/41 A kérdező kommentje:
*köszönöm
2015. júl. 21. 23:11
 36/41 anonim ***** válasza:
55%
Kedves #33, ha az ember paranoiás, akkor pszichiáter segítségét kell időben kérni, nem a gyereke életét tönkretenni... bár igaz, sajnos a paranoiások ritkán bírnak betegség-belátással...
2015. júl. 22. 00:03
 37/41 anonim ***** válasza:

Hú, jó kis kommentek születtek itt :) Megtudtam, hogy a Velencei-tó nem is Magyarországon van, és hemzseg az emberrablóktól, ja, meg ha elmész oda nyaralni, szinte biztos, hogy megfulladsz. :D

Kérdező! Anyukád tud úszni? Csak azért kérdezem, mert az én anyukám például nem tud, és ő is a mai napig rettenetesen félt engem bármilyen vízparttól (19 éves vagyok), nehogy belefulladjak. 4 évig úsztam versenyszerűen, de ez sem volt neki elég. Az ő félelmét semmi sem nyugtatja meg, ezt ismerem. De azóta már nemhogy voltam egyedül, barátokkal nyaralni Balatonnál, Velencei-tónál, de már tengerparton is.

Jó, persze, nem 13 évesen, de ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez idővel majd enyhülni fog nálatok is szerintem. Én egyet tudok tanácsolni, hogy beszélj a barátnőddel, hogy az ő apukája hívja fel a te anyukád, és egyeztessenek. Ha egy felnőttel beszél, biztos elfogadóbb lesz :)

2015. júl. 22. 00:29
 38/41 A kérdező kommentje:
Anyukám is tud úszni :)
2015. júl. 22. 01:26
 39/41 anonim ***** válasza:
56%

33

Ha körülötted mindenki hülyének néz, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon, hogy van-e valóságalapja.

2015. júl. 22. 19:43
 40/41 anonim ***** válasza:
26%

"Túl van ez az egész ragozva. 13 évesen már nem annyira gyerek valaki, nyilván fel tudják mérni, mi veszélyes, mi nem. Tehát még ha a szülők nem nagyon foglalkoznának velük, akkor se lenne semmi bajuk."

De ha mégis akkor tele lesz vele a tévé és az internet és te is ott fogsz kommentelni, hogy HOL VOLT AZ ANYJA??????

2015. júl. 23. 01:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!