Szülők! Szerintetek jogosan mérgesek rám?
Sajnos ez embertípus - soha nem fognak leszokni a nevelésedről.
Ami igazán aggasztó viszont: te hagyod, hogy a párod szüleitől kapott segítségre huzogasság a szájukat. Miért? A párod szüleinek a MUNKÁJA (ha dolgot kaptok, akkor is megdolgoztak a pénzért, amiből vették!) nem elég jó nekik? Mi a különbség munka és munka között? Nem meghúzni kell magad, hanem kiállni a párodért (ami a jelen esetben a szüleit jelenti, mert szerinted neki hogy esik, hogy te nem véded meg?).
Szerintem.
Kedves második!Igazad van,próbálom védeni őket,mert tényleg nincs okom -és a szülőknek sem-haragudni rájuk.Jönnek első szóra,annyit adnak,amit tudnak /az a bajuk,h én többet kaptam, szerintük a páromnak is kapni kellett volna..kapott,de ezt szerintem nem lehet strigulázni/. Szóval ha védem őket,akkor azzal jönnek,h nekem a szüleim nem a családom?Miért a páromét védem,miért veszem őket semmibe-mármint a szüleim-hiszen nekem akartak jót mindig.. Amit anyósom mond az rossz,teljesen kiforgatják (ő nem kritizál,szerintük azért,mert nem érdekli,h mi van velünk). Valakivek mindig haragban kell lenni,és most mi kerültünk sorra (szerintük párom mesterkedése miatt távolodunk)..
Nem idősek, 50es éveik elején járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!