Szülők! Szerintetek anyum jogosan nem enged el?
A Velencei-tóhoz mennénk a barátnőmmel, az apukájával és a barátnőjével 3 napra. Ezt anyum nem engedi, mert fél, hogy bele fulladok a tóba. Hogyan tudnám meggyőzni?
13/L
Lehet,hogy a barátnőd apukája a barátnőjével szeretne jobban foglalkozni, ezért kellenél te a barátnőd mellé. Vagy mit tudom én. Ettől függetlenül én sem engedném el a gyerekemet, legfeljebb, ha ismerős és tudnám,hogy megbízható ember lenne az apuka. Aludnék rá párat azért, de inkább nem lenne elengedve a gyerek.
Ha megakarod győzni, akkor megpróbálhatod, hogy a barátnőd apja beszél anyukáddal és elkér.. hátha így..
kedves első: egy szóval nem lett említve hogy nem lett előre szólva ráadásul honnan tudod hogy a barátnő szülei nincsenek benne a dologban? lehet hogy ők hívták, nálunk is volt már ilyen...
Előbb kérdezz aztán itélkezz. vagy inkább akkor se....ahány ház...
kedves kérdezö:
akkor ezek szerint ti soha nem mentek el fütrödni? nehogy belefulladj?
ennyi erövel ne lépj ki az utcára mert elüt egy kocsi, megtámad egy koborkutya,ne lépcsözz mert leesel és kitörik a nyakad.
Akár ezeket az érveket is elmondhatod neki.
Ha a bnőd szülei benen vannak hogy menj, anyudnak a pénz eleln sincs kifogása akkor ez csak üres kifogás hogy a fulladás miatt ne menj.
Úszni tudsz?mert ha nem akkor ugyse mész beljebb mint kéne, ha meg igen nagy baj nem történhet.vagy ha mégis az megtörténne anyud jelenlétében is.
ha érveltél a példáimmal akkor nem értem.. akkor marad a tulzott féltés.
Kérdezd meg mi az IGAZI oka hogy nem enged el,és mond meg neki hogy ne féltsen agyon nem zárhat aranykalickába.vagy mond meg neki hogy jó anyukám de akkor te meg nem mehetsz dolgozni soha többet mert ezért és ezért és ezért...(mert félsz hogy xy baja lesz)
és mond meg neki hogy most 13 vagy, lehet belefulladsz. nyilván ha megtörténik nem a te hibádbol.
És mi elsz ha 20 leszel? akkor is belefulladhatsz.
anyám is ezzel jött 17 évesen hogy nem mehetek el bulizni mert bármi történhet... mondom neki 18 évesen(mikor már nem szolhat bele) is megölhet egy kutya vagy akárki a sötétben. Hatott az érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!