Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elkényeztetett...

Miért van ennyi elkényeztetett gyerek?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, egyre több az elkapatott, nagypofájú, ényesre nyalt kis tízenéves. A szülők a belüket is kidolgozzák a rezsi, törlesztő miatt és a fiatalság java a drágábbnál drágább dolgokért követelőzik.

Egyszerűen nem fér a fejembe... A volt évfolyamtársam apja a 20 leggazdagabb magyar közé tartozik, de érdekes mód, a 'gyerek' egyáltalán nem ilyen. Előbb problémázott azon, hogy a cipőjéről levált a pipa logó, mint az, hogy milyen dolgok után követelőzzön. Végtelen rendes, normális, meg nem mondaná róla az ember...

2015. júl. 17. 19:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
5%

eleg nagy baj van a fejedben ha neked a "nem turnem el" egyenlo a veressel.

En sem turom el, nem is turtem soha. Megsem utottem meg es me, is fenyegettem ezzel a gyereket. Aki ezzel fenyeget az egy agressziv barom.

2015. júl. 22. 14:47
 22/23 anonim ***** válasza:

Hol írtam, hogy a nem tűrném egyenlő a veréssel?

Nekem akkor ezek szerint nagy baj van a fejemmel, neked viszont az értelmi képességeiddel, ha képtelen vagy felfogni, amit írtam. Így ezt a vitát nem folytatom, mert lealacsonyítónak érezném.

2015. júl. 22. 15:35
 23/23 anonim válasza:

Megmondom én nektek miért van ennyi ilyen fiatal.

Mert a szüleik nem tudnak vagy akarnak velük foglalkozni, lehet mert dolgoznak, vagy épp mert nem akarnak velük törődni. Pénzzel gyorsan befogjak a gyerek száját. Ha bármi van csak vesznek nekik valamit és csend van. Sajnos az én rokonságomban is van ilyen... De pénzzel nem lehet nevelni. Az nem helyettesíti a szülőt.. A szülők a hibásak.

2016. aug. 1. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!