Ti elmondanátok a feleségnek es a gyerekeknek hogy az apjának nemsokára gyereke születik?
Röviden leírom. 7 hónapos terhes vagyok 3 hónapig "mellettem
Állt" az apa később kiderült feleség es gyerekei vannak. Azóta hiába keresem figyelmen kívül hagy. Sikerült kideríteni a gyereke nevet, fent van a közösségi portálon. Szerintetek kezdjek neki es valljak be mindent vagy ez nem hianyzik nekem es lépjek tovább?
fesobbrendu?
Nem en itelkezek az elet fog es sajnos a gyereked issza meg a levet
Sok ilyen not isemerek mint aki se istent se embert nem ismer es megy a sajatt celja utan Egyik sem boldog ott marad a keseruseg a banat a fajdalom hogy o ,,csak,, egy szeeto aki felcsinaltatta magat egy zabit hozott keretlenul a vilagra.
A holgyekkel senki szoba sem all a csaldbol lenezik mert belekopott egy hazassagba es annyi esze nem volt utanajarjon nos e a pasi akivel felcsinaltatta magat.
,,a házasságon kívüli együttélésből vagy az ettől független nemi érintkezésből (→ házasságon kívül elismert nemi kapcsolat, → vadházasság) származó gyerek. Szerelemgyereknek is nevezik és értékelést jelent az a mondás, hogy „szép, mint a szerelemgyerök”. Helyi elnevezései: fattyú, fatykó, mögesett lány magzatja, szemétön szödött gyerök, orozvakőtt gyerök, hadigyerök (idegen katonától származó). Az ilyen gyerek sorsa rendkívül nehéz, mert csak az anya neveli, az apa legtöbbször tudni sem akar róla, tartásához, neveltetéséhez legfeljebb bíróilag megállapított tartásdíjjal járul hozzá; származásának körülményeit munkahelyén, magánéletében éreztetik vele. ).,,
Sajanalom a hazassagon kivul balkezrol szuletett gyereket amiota a vilag vilag igy hivjak.
Es igen kotelesseged es feleosseged utanajarni hogy akivel szexelsz nos vagy szabad ennyi erovel HIV virust is osszeszedhettel volna hiszen nem kertezted es nem vedekeztel.
Szamodra aki nem csinaltatja fel magat es felnott modra gondolkodik es aki erti AZ eletben minden dontesednek kovezetkezmenye van rad es a gyerekedre AZ szektas?
Jol bemutatkoztal
"Felesegkent meg ha fajna is de mivel a gyerekemel kozolned tuti nem hagynam el a.ferjemet sot kozos csaladi kepeket osztanek meg a facen hogy oljon az ideg."
Ha nekem a páromról kiderülne, hogy felesége van meg gyereke, úgy vágnám ki, mint macskát szarni. Kérdező ugyanezt tette szerintem, csak a gyerektartásra lenne szüksége. Ha ezután a feleség büszkén hirdeti facebookon, hogy ő együtt marad a Don Juannal akkor is, ha összevissza félrek*r, az az ő dolga, de miért kéne, hogy a kérdezőt ölje az ideg? Azért mert más beéri egy hazudozó senkiházival, aki neki már nem kell?
Egyébként ész megáll, hogy ha a pasi hetente 3x ott alszik a csajnál, akkor még a csajt tartjátok felelősnek, amiért nem sejtette, hogy nős. Semmi nem akadályozza, hogy valami vidéki munkának álcázza otthon a csajozását. Gondolom, ti minden kefélés előtt igazolást kértek a népességnyilvántartóból, hogy egyedülálló az illető...
Különben meg felnőtt pasinak tudnia kell, hogy a szexből gyerek lehet, és normális esetben ezt előre megbeszélik, hogy akkor mi lesz. Ha kérdezte és a nő előre megmondta, hogy abortuszellenes, akkor mit vár a pasas? Ha meg nem kérdezte, miért? Gondolom, szokatlan lett volna egyszer valami másra is használni a száját hazudozáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!