Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elmondanátok a feleségnek...

Ti elmondanátok a feleségnek es a gyerekeknek hogy az apjának nemsokára gyereke születik?

Figyelt kérdés

Röviden leírom. 7 hónapos terhes vagyok 3 hónapig "mellettem

Állt" az apa később kiderült feleség es gyerekei vannak. Azóta hiába keresem figyelmen kívül hagy. Sikerült kideríteni a gyereke nevet, fent van a közösségi portálon. Szerintetek kezdjek neki es valljak be mindent vagy ez nem hianyzik nekem es lépjek tovább?

#megcsalás #gyerek születés
2015. júl. 16. 00:21
 51/95 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező ! Ne mondjál semmit a feleségnek, sem a gyereknek.

Amikor viszonyba álltál és folytattad azt, akkor sem érdeklődtél a feleség és a férfi családja iránt. Most is hagyd ki őket.

Amikor a férfi tudomására jutott,hogy teherbe estél és azt mondta, hogy vetessétek el, miért nem kérdeztél rá és beszélted meg vele a tényállást és annak lehetséges következményeit? Miért nem érdekelt téged komolyabban az a kijelentése, hogy vetessétek el a gyereket? Miért nem kérdezted ki , hogy a férfi miért nem akarja, hogy legyen gyereketek, mi az oka és az indoka? Téged tényleg nem érdekelt az , hogy a férfi, komolyan vagy egyáltalán akarja -e az a gyereket vagy sem, és ha a férfi nem akarja akkor miért is nem akarja? Nem érdekelt a véleménye, hogy miért nem akarja azt a gyereket? Te magadban eldöntötted, hogy márpedig te megtartod azt a gyereket, függetlenül attól, hogy a férfi tett egy kijelentést, hogy vetessétek el?

Kettő kérdésem lenne, ha meg engeded: 1. Te, ha egyébként normál kapcsolatban éltét volna (házasságban) a férfival, akkor sem érdekelt volna, hogy a férfi akarja-e egyáltalán azt, hogy legyen gyereketek? Te mindenképpen szülnél neki egyet?

2.

Mindig a Nő választja ki a hapsit, és teszi szét neki a lábait.

Jelentkezzen az a nő, aki azt mondja , hogy nem igaz az a tény, hogy mindig a nő választ. Azaz a nő adja a jelzéseket, hogy keresi a bakot. ezért a nőnek kel jól meggondolnia azt, hogy mikor, mire és kitt választ.

Maradj csöndben és ne fenyegetőzzél, ne keressél bűnbakot.

Viseld az önző döntéseid következményeit is egyedül.

2015. júl. 16. 11:35
 52/95 anonim ***** válasza:
81%

Ajjajaaaaaj 52-es nem semmi egy gondolkodásmód hallod!

A pasi nem is tehet semmiről igaz, mert a nő adta a jeleket és tette szét nekije a lábikóját, a pasi meg nem tehetett róla, hogy meg kellett dugni igaz? :D

2015. júl. 16. 12:07
 53/95 anonim ***** válasza:
77%
Arról sem tehet szegény, szerencsétlen hím, hogy nekije felesége és gyerekei vannak. Mert a szemét, mocsok nő miért adja a jeleket és teszi szét a lábikóit neki? Igaz?
2015. júl. 16. 12:08
 54/95 A kérdező kommentje:
Jesszus:) maradjak csendbe? Semmi jogom nincs nekem se es a gyereknek? Neki van joga ezt az egészet eltusolni es titokba tartani mert en szet tettem a lábam? Bar ezis kise durva kifejezés, mert nem vagyok senki kapca rongya nemis igy indult a kapcsolat. Nem tudom hogy esetleg veled is megtörtént es azért beszélsz igy de nem hinnem hogy nekem kene el szégyelni magam. Nekem semmi veszteni valóm.
2015. júl. 16. 12:29
 55/95 A kérdező kommentje:
A másik pedig nekem nem feladatom az o jo hírnevet fent tartani..
2015. júl. 16. 12:31
 56/95 anonim ***** válasza:
34%

majd a bíróság elintézi őket.

ha elül majd a vihar, kizárólag akkor érdemes csak a láthatásról is szót ejteni. addig, forró fejjel, meg idegesen, senki nem fog higgadt döntést hozni!

2015. júl. 16. 13:32
 57/95 anonim ***** válasza:
78%

Egy babát egyedül ellátni és eltartani nem kis feladat Mennyi idős vagy? Lesz segítséged (szülők, barátnő, rokon)?

Van rendszeres jövedelmed, fogsz kapni gyedet? Van hol laknod és vissza tudsz majd menni dolgozni a munkahelyedre?

Ezeket érdemes átgondolnod, és mivel valószínűleg jól fog még jönni apuka segítsége, szerintem próbálj megnyugodni és normális hangnemben rendezni a helyzetet.

Ahogy előttem is írták, a legfontosabb, hogy valahogy rávedd az apasági nyilatkozatra. A családját most hagyd ki az egészből, senkinek sem tenne jót, ha most borítanád a bilit. Neked sem hiányzik a pereskedés, meg a veszekedés a kezdeti időszakra.

Nagy levegő, nyugi, és próbálj higgadtan gondolkodni.

2015. júl. 16. 13:51
 58/95 anonim ***** válasza:
21%
Kérdező felhúzta magát. Nem értem, mi a cél, mert annak a férfinak sem így, sem úgy nem fogsz kelleni, hiába erőltetnéd rá magadat, amint látod még kisgyerekkel együtt sem kellesz neki, vedd végre tudomásul. Ha ezt szántad aduásznak, hogy majd a terhességgel kényszeríted válásra, akkor csúnyán ráfáztál. Ennek a helyzetnek csak te leszel a vesztese, hiába kürtölöd szét mindenfelé.
2015. júl. 16. 14:34
 59/95 A kérdező kommentje:

Nagyon nagyon elvagy tévedve ha azt hiszed ezek utan meg kellene nekem. Gondolom ez lenne a reakció a feleségétől is, miert kell egyből ezzel jonni? Gyerek jogait nézem, ami jár az jár.

EGYÉBKÉNT KOSZONOM SZÉPEN A VÁLASZT MINDENKINEK!

2015. júl. 16. 15:37
 60/95 anonim ***** válasza:
12%

Ha belekopsz mas hazassagaba csaladjaban akkor majd neked is jar ami jar es meg is adja az elet.

Egy no legyen annyira felelos erett es okos hogy ne essen teherbe csak ugy foleg hogy nem tud semmit a ferfitol.

Haritani a felelosseget lehet de felmentst nem kapsz a bunodre buntetes jaren.

A pasi ugyancsak megkapja a hazassagtores bunoeert 20 evig fizetni fog.

2015. júl. 16. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!