Ti elmondanátok a feleségnek es a gyerekeknek hogy az apjának nemsokára gyereke születik?
Röviden leírom. 7 hónapos terhes vagyok 3 hónapig "mellettem
Állt" az apa később kiderült feleség es gyerekei vannak. Azóta hiába keresem figyelmen kívül hagy. Sikerült kideríteni a gyereke nevet, fent van a közösségi portálon. Szerintetek kezdjek neki es valljak be mindent vagy ez nem hianyzik nekem es lépjek tovább?
Kérdező ! Szégyelld magad és bújjál el !
A születendő gyereket csak te akartad.
Egyedül,csak te ! Viseld is egyedül a velejáró következményeket és kötelezettségeket.
Ennek a gyereknek már soha az életben nem lesz édesapja, csak biológiai, vagy talán valamikor nevelő apja.
Ennek a születendő gyereknek már elcseszted a normális családi élethez való jogát és lehetőségét.
Még mit szeretnél ? Kinek szeretnél ártani,szét cseszni az életét?
7 hónapos terhesen nem érdemes ezen pörögni, megárt. Koncentrálj inkább a kicsire meg a szülésre. Amikor már megvan a gyerek, a bíróságtól kérheted az apaság megállapítását, akkor meg fogod tudni a csávó nevét is, címét is, és a felesége is tudomást fog szerezni mindenről, a lehető legmegfelelőbb formában.
Ne te mocskold magad még azzal is, hogy most nekiállsz botrányokat kavarni, pláne szerencsétlen gyerekével... Úgyis az lenne a vége, hogy még csak téged is jobban megviselne a dolog, no meg az kapná a legnagyobb adagot a szarból, akit a legkevésbé kéne bántani.
Páran nagyon el vannak tévedve. Tényleg a nő a hibás, csak mert nem kapartatta ki magából a gyereket? A férfiak gyöngye tényleg makulátlan? Félrekefél, és még gumit sem húz. Nem egy sikeres ember, annyi szent.
Kérdező, hagyd azt a gyereket. A bíróságra menj, üzengetésnek én nem látom értelmét.
Mennyire kell baleknak lenni ahhoz, hogy egy alig 3 hónapos kapcsolatban egy nős pasi ne húzzon gumit, alár mit is mond a nő.
Nyilván nem mondta a kérdező, hogy védekezik, amikor nem védekezett. Ő nem tudta, hogy nős a pasi.
A némely pasi meg a saját élvezet úgy veszi előtérbe, hogy ha mégis valami történik, akkor majd a nő elveteti. Gusztustalan hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!