Ti elmondanátok a feleségnek es a gyerekeknek hogy az apjának nemsokára gyereke születik?
Röviden leírom. 7 hónapos terhes vagyok 3 hónapig "mellettem
Állt" az apa később kiderült feleség es gyerekei vannak. Azóta hiába keresem figyelmen kívül hagy. Sikerült kideríteni a gyereke nevet, fent van a közösségi portálon. Szerintetek kezdjek neki es valljak be mindent vagy ez nem hianyzik nekem es lépjek tovább?
Neked ez a véleményed, nekem meg nem...
Úgy látom, aki nem a kérdezőnek ad igazat,,azt lepontozzák, hát köszi a nulla százalékot.
Nekem akkor sem kellene egy pár hónapos kapcsolatból rögtön gyerek, előbb ismerjék meg egymást, éljenek együtt, teremtsék meg a feltételeket,ja, és a független apajelölt se árt...de biztos maradi vagyok....
Persze ha gyerekkel akarnak valakit megfogni.... valaki majd csak akad aki felneveli, ha nem is az apja... ahogy esik ,úgy puffan,
de gyerek az legyen...
Megtalaltad az asszonyt?
En irnek neki. De ugyse fog neked hinni. Meg bizonyitekoknak sem. A hangfelvetel nem volt rossz otlet.
De inkabb koncentralj a gyerekre es boszme nagy feri hozzaszolasait fogadd meg ill a holgyet, aki hozzad hasonloan jart.
Majd egyszer sokara irj ide, hogy megszuletett-e a baba es mi lett a birosagi vagy a torteneted vege.
Mi lett, kérdező, elmondtad neki?
Én mindenképpen tudni akartam volna a feleség helyében. Tavaly a szomszédunk halálakor derült ki, hogy teljes másik családja volt, akiről a feleség nem is tudott. Az asszony teljesen összeomlott :( Nincs rosszabb, mint akkor tudni meg valamit, amikor már nem lehet megbeszélni az illetővel.
A házasságból született fiai azóta ki se járnak az apjuk sírjához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!