Elmondanátok a barátotoknak, ha lefeküdtetek volna régebben a mostohatesójával?
Először is szeretnék leszögezni pár dolgot: Nem a kisebbséghez tartozunk, mielőtt még bárki is ezzel jönne, teljesen ép fővárosi fiatalok vagyunk. A barátom édesapja elvett egy nőt régebben, akinek szintén volt egy fia és közös gyerekük is született, aztán elváltak. A nő fiával egy társaságban voltunk és egy felszabadultabb estén lefeküdtünk 1,5 éve.
A barátomat később ismertem meg. Évekig együtt laktak, egy család voltak, aztán mikor a szüleik elváltak, ők is rosszba lettek, nem tartják a kapcsolatot. A barátommal fél éve vagyunk együtt és ő nem tud a dologról, de mivel kötik oda szálak, furán érzem magam és tudom, hogy kiakadna, ha megtudná. Titkolózni viszont elég rossz, mert ha egyszer kiderül, akkor biztos mérges lesz. Ti elmondanátok?
szerintem is mondd el, főleg ha komolyan tervezed vele.
nekem is volt olyan ami hasonló a tiedhez, és elmondtam a barátomnak kb 6 hónap után. kicsit mérgeskedett de belátta hogy akkor még nem is ismertük egymást, nincs beleszólása
Így van ahogy a fentiek írják. Nem egy nagy dologról van szó. Mond el neki, aztán tegyél pontot a végére.
Régen volt, nem ismerted, kicsi a világ, ennyi. :-)
5/7-es,
Azért van jelentősége, mert a kérdező nyugodtabb lenne, ha ez nem maradna benne. Elmondja és megnyugszik. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!