Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányok, veletek másképp...

Lányok, veletek másképp bántak otthon a szüleitek, miután megtudták hogy lefeküdtetek a barátotokkal?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hülye kérdésnek tűnik, de sok lánynak tiltják ezt a dolgot (mint nekem), és kíváncsi vagyok hogy máshol, ahol tiltják másoknak is, velük ezek után másképp bántak a szüleik, vagy változott valamiben a kapcsolatuk?

A válaszokat előre is köszönöm, mindenkinek mennni fog a zöld.

2014. szept. 14. 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem...

Igaz nekem nem tiltották, de nem is támogatták vagy mi.

Hgy tudják tiltani? Én azt nm értem..mármit mit mondanak?

Persze ekkor fiú nalam sem aludhatott,pedigakkor már 18 elmúltam..

2014. szept. 14. 08:01
 2/10 anonim válasza:
80%
Nekem nagyon tiltotta és miután megtudta hogy mégis megtörtént, eléggé kiakadt. Nem találkozhattam egy darabig a barátommal, úgy beszélt velem mintha egy k. lennék, és mindenért én voltam a rossz. Ez kb. fél évig tartott.
2014. szept. 14. 08:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Úgy értrm az eltiltást, hogy mondják ha megteszem, akkor nagyon ifegesek lesznek, és hogy én még túl fiatal vagyok ehhez (16 éves vagyok). Valószínűleg nagyon lekiabálnának és elmondanának mindennek....
2014. szept. 14. 08:23
 4/10 anonim ***** válasza:
13%

Ne tedd ne siess a szex nem olyan hu de nagy dolog ha tini vagy

Minnel tovabb varsz vele annal jobban megismered a baratod igazi szandekat es jellemet.

Ezen kivul gondolj arra hany fiu fekszik majd rad amig megtalalod az igazit 30 korul.

A szex terhessegel jarhat akkor mit csinalsz?

Ovszer soma nem 100%

2014. szept. 14. 08:29
 5/10 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó, azért ne fessd le ennyire ördögtől valónak , és ennyire negatívan a dolgokat.

Persze a körültekintés kell, plusz én magamnak korainak tartottam volna a 16-ot( más érettségét nem vitatom) ráadásul bennem is ott volt,hogy tiniként nem akarok teherbeesni, amíg ez a félsz erősebb volt, mint az,hogy megtörténjen addig nem is tettem meg.

Viszont miért kell 30-nak lennie, hogy megtalalja az "igazit"???

Én 22 voltam, azóta csak a (már) férjem van, és ő is marad, ha rajtam múlik.

A szüleid nem jől csinálják, mert bűntudatt keltenek benned, és kábé zsarolnak érzelmileg.

Amúgy én nem mondtam el, nem azért mert tabu volt, vagy mert mérgesek lettek volna, hae azért nem, mert ezt intimnek talaltam annyira, hogy senkinek semmi köze hozzá.

Ennek ellenére az anyukám tudta

2014. szept. 14. 08:38
 6/10 anonim ***** válasza:
96%

Megtalàlja az igazit 30 körül? :D

A mai vilàgban ém azt veszem észre , hogy aki màr 30 felé közeledik az màr annyira kétségbe van esve , hogy tök 8 kinek, de aki megkéri kb. fél, 1 vagy 2 év utàn annak kapàsbòl igent mond....aztàn itt köt ki.

Az enyém kirìvò és ritka eset, mert bàrmi lehet a vége, annyit tudok, hogy màr 15 éve boldogok vagyunk, de mi a férjemmel 17 évesen jöttünk össze és 7 év utàn hàzasodtunk. Együtt alakultunk, eggyütt nõttünk fel és 20 évesen màr külön laktunk, szóval nagy balgasàg kijelenteni , hogy az igazit 30 évesen talàlja meg az ember.

Engem nem tiltottak, mert azt mondtàk inkàbb tudjanak ròla, minthogy valami sötét kocsiban történjen meg és bìztak bennem hisz õk neveltek.

És làss csodàt terhes se lettem meg cafka se.....

2014. szept. 14. 08:49
 7/10 anonim ***** válasza:
32%

16 évesen tényleg nagyon fiatal vagy a szexhez.

Velem nem bántak másként, mert nem kapkodtam el tinilányként, hanem 19 éves koromig vártam.

De meg tudom érteni, hogy csalódik a szülő a gyerekében, ha túl korán (14-17 évesen) csinálja.

2014. szept. 14. 08:51
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

mindenkinek más mikor fiatal a szexhez és mikor nem. Persze 13 évesen ne szexeljen senki, félreértés ne essék, de van aki már 16 évesen érett rá, és van aki még 18 évesen sem érzi magát késznek. De, ezt nem azzal kell "orvosolni", hogy zsarolom és bűntudatot keltek a gyerekben és tiltom, mert akkor csak hazudni fog vagy a további, felnőttkori szexuális életére is kihathat stb.

Én 15 voltam, majdnem 1 éve együtt voltam a barátommal és a mai napig nem bántam meg (másfél évet voltunk együtt). Kész voltam rá. Aztán 17 évesen találkoztam a a vőlegényemmel, akivel 5 éve együtt vagyunk (iskola befejezése után pedig esküvő).

2014. szept. 14. 10:46
 9/10 anonim ***** válasza:
85%
Honnan tudták volna meg? Akkor vagy érett a dologra ha nem érzed, hogy be kell számolnod róla, és felelősségteljesen védekezel.
2014. szept. 14. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
78%

18 évesen elmehettem a barátomhoz 4 napra. Úgy láttam, hogy utána jobban megbíztak a döntéseimben, de ez nem hirtelen következett be, hanem szép lassan. Felnőttebbként kezeltek. De ugyanilyen volt az is, mikor elköltöztem a kolimba, vagy diákmunkát vállaltam. Ezek ilyen lépések a felnőtté váláshoz, ha magadon érzel változást, ők is fogják. Szerencsére én szüleim nem tartották ezt rossz dolognak, féltettek, nehogy rossz élményben legyen részem, anya elbeszélgetett velem a védekezésről, de még mamám is rákérdezett a maga módján, hogy ugye minden rendben lesz-e.

Lehet, hogy túl fiatalnak gondolnak, vagy első szülött vagy, vagy legkisebb vagy. Mindenkinek más a gyenge pontja. Szerintem ha valamelyik szülőddel van olyan kapcsolatod, hogy elbeszélgess ilyenről, tedd meg.

Elsőre ciki meg minden, de hogy akarsz nemi életet élni, ha beszélni sem tudsz róla? :)

Rá fognak jönni ők is, hogy tiltani nincs értelme, mert csak rossz érzés marad benned és bennük is. Kérd meg, hogy bízzanak benned és a döntésedben, kérd ki tanácsukat. :)

2014. szept. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!