Ugy erzem anyum nem akarja hogy otthon eljek?
22 eves vagyok es iden fejezem be a sulit. Mar masfel honapja dolgozk es a problemam is azota van.
Anyukam elso kapcsolatabol szulettem, szuleim egy evig voltak egyutt. Kesobb anyum megismerte a neveloapam es szuletett egy fiuk. Az ocsem mot 16eves. A neveloapammal nincs rossz kapcsolatom csak a szulei nem tudnak elfogadni ugy erzem.
Anyu mindig is mondogatta, hogy nem kell a szoknyaja mellett meg oregednem, olyan munkam legyen hogy eltudjam tartani magam stb..
Otthon elek es nem kernek penzt tolem.De anyu mindig is akarta hogy leyen egy sajat kis lakasom, emlekszem mikor gimnazista voltam mutatta mennyit sporolt mar nekem. Most athivta edesapamat meg a nagyit hogy kozosen vegyenek nekem egy garzont hogy eltudjak koltozzni.
De en nem akarok elkoltozzni. En ugy erzem sem apu sem anyu csaladja nem lat szivesen. Apu azt mondta az o kis lakasunkba hova akarok menni? 2,5 szobas es ket fia van. Anyu terhes es szerintem azert akarja hogy elkoltozzek mert a mi lakasunk is 2,5 szobas es kell a szobam a kicsinek ha egyaltalan megmarad 42 eves es mar3szor elvetelt.
Igen, biztos sokan orulnenek egy sajat kis lakasnak de en jobban orulnek egy szereto csaladnak.
Nem kell ebbe szerintem rosszat belelátni.
Felnőtt ember vagy. Befejezted a sulit, dolgozol. Lassan saját életed lesz.
Anyukádnak ott lesz a baba, meg a tesóid.
Megad mindent azért, hogy megkönnyítse az életed, garzont vesz, nem kérnek pénz rezsire, holott már dolgozol.
Szerintem csak szeretnék ha a saját lábadra állnál minden téren.
Egy szülőnek az a legnagyobb büszkeség, ha látja, hogy a gyereke felnő, egészséges és el tudja magát látni.
Elég egyértelmű, hogy anyukád nem akarja, hogy náluk élj. De végül is érthető: felnőtt ember vagy, épp itt az ideje a felnőtt, önálló életnek.
Egyébként sincs értelme rájuk erőszakolni magad, attól még ők nem fognak megváltozni. A szerető család akkor is szerető család, ha nem él mindenki együtt.
Beszéljétek meg, hogy amíg befejezed a sulit, még hadd maradj, utána pedig ha lesz állásod, köszönd meg nagyon a lakást. Később rá fogsz jönni, hogy valójában milyen jót tettek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!