Elmondanátok a barátotoknak, ha lefeküdtetek volna régebben a mostohatesójával?
Figyelt kérdés
Először is szeretnék leszögezni pár dolgot: Nem a kisebbséghez tartozunk, mielőtt még bárki is ezzel jönne, teljesen ép fővárosi fiatalok vagyunk. A barátom édesapja elvett egy nőt régebben, akinek szintén volt egy fia és közös gyerekük is született, aztán elváltak. A nő fiával egy társaságban voltunk és egy felszabadultabb estén lefeküdtünk 1,5 éve.
A barátomat később ismertem meg. Évekig együtt laktak, egy család voltak, aztán mikor a szüleik elváltak, ők is rosszba lettek, nem tartják a kapcsolatot. A barátommal fél éve vagyunk együtt és ő nem tud a dologról, de mivel kötik oda szálak, furán érzem magam és tudom, hogy kiakadna, ha megtudná. Titkolózni viszont elég rossz, mert ha egyszer kiderül, akkor biztos mérges lesz. Ti elmondanátok?
2015. jan. 18. 15:35
11/11 anonim válasza:
Fél év után én már nem mondanám el. Az lehet, hogy a saját lelkiismereteden könnyítenél, de vajon hogy érezné magát a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!