Az, hogy túl hamar lefeküdtetek a párotokkal nem "gyilkolta meg" a kapcsolatotokat? (mindkét fél szűz)
Figyelt kérdés
A túl hamar alatt 1,2 napot, max. egy hetet értek. Egyrészt azért mert nem ismertétek megfelelően egymást, másrészt mert a gyorsaság miatt a "tűz" hamar elmúlott köztetek...és más hasonló okokra gondolok.2014. jún. 12. 22:23
1/3 anonim válasza:
2 hét közölte nem tetszését a jelenlegi barátnőm, hogy őt már nagyon "zavarja", hogy én még mindig szűz vagyok (megjegyzem ő nem volt az és nincs benne semmi perverz hajlam, csupán szeret engem). Lassan 6 hónapja járunk és a tűz nem múlt el.
2/3 anonim válasza:
Én minden kapcsolatomban eddig rögtön szexeltem. Hosszútávúak voltak.
3/3 anonim válasza:
Fent áll a veszélye persze ha csak azt akarja az egyik fél de mondjuk ha ismeritek egymást jól és úgy vágtok bele nem okozhat gondod, ha összetartoztok úgyis működni fog, ha meg nem tartoztok össze akkro se fogtok ha fél évet vártok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!