Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?
Sziasztok!
Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?
Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(
Boldog Születésnapot! Én azt tudom tanácsolni, hogy főleg a férfiakat érdemes előre emlékeztetni ilyesmire! Naptár szem előtt, beírva mindenkinek a szülinapja, hogy látható legyen milyen ünnep közeleg!
És szóban is előre kell, és akkor senkinek sem lesz csalódás, szomorúság.
szóval, Boldog szülinapot, legközelebb szólj nekik előre :O)
Igy utólag is Boldog Szülinapot kivánok neked:Dsztem az egyik elöttem lévö válaszolónak igaza van.vegyél magadnak valami szépet,és köszönd meg a férjednek:D
(Zsoka)
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Nagyon jól esett! Nagyon sok kedves ember van itt!
Akik most ünnepelnek, azoknak én is Boldog Születésnapot kívánok!
Nem volt meglepibuli, de vettem magamnak egy csomó cuccot, meg főztem finomat, sütöttem sütit, és így utólag is a gyerekekkel megünnepeljük.
Köszönöm, hogy ilyen figyelmesek vagytok! :-)
Ha tényleg senki nem köszöntött fel, szerintem itt lenne az idő, hogy megszabadulj az úgynevezett barátaidól és a férjedtől.
Ezt nagyon komolyan mondom. A szülinap elfelejtése az egyik jele a kapcsolat tönkremenésének. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!