Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem köszöntött fel senki...

Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?

Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(

2010. márc. 4. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
előző. ja és a nagyimnak meg ma van.....jó hogy emlékeztetsz...:)még egyszer BSZ
2010. márc. 5. 09:01
 52/63 anonim ***** válasza:

Boldog Születésnapot! Én azt tudom tanácsolni, hogy főleg a férfiakat érdemes előre emlékeztetni ilyesmire! Naptár szem előtt, beírva mindenkinek a szülinapja, hogy látható legyen milyen ünnep közeleg!

És szóban is előre kell, és akkor senkinek sem lesz csalódás, szomorúság.

szóval, Boldog szülinapot, legközelebb szólj nekik előre :O)

2010. márc. 5. 09:02
 53/63 anonim ***** válasza:
Egy nap késéssel ugyan, de: Boldog Szülinapot!!! Rem. meglepetés buli miatt maradt el -> így legyen :)
2010. márc. 5. 09:24
 54/63 anonim ***** válasza:
78%

Igy utólag is Boldog Szülinapot kivánok neked:Dsztem az egyik elöttem lévö válaszolónak igaza van.vegyél magadnak valami szépet,és köszönd meg a férjednek:D

(Zsoka)

2010. márc. 5. 09:42
 55/63 anonim ***** válasza:
78%
Írjál, hogy mi volt!! Várjuk!!
2010. márc. 5. 11:20
 56/63 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Nagyon jól esett! Nagyon sok kedves ember van itt!

Akik most ünnepelnek, azoknak én is Boldog Születésnapot kívánok!

Nem volt meglepibuli, de vettem magamnak egy csomó cuccot, meg főztem finomat, sütöttem sütit, és így utólag is a gyerekekkel megünnepeljük.

Köszönöm, hogy ilyen figyelmesek vagytok! :-)

2010. márc. 5. 12:47
 57/63 anonim ***** válasza:
Nagyon jóóól tetted!!!!!!!!!!:) Mégegyszer BSZ:)
2010. márc. 5. 12:54
 58/63 anonim ***** válasza:
60%

Ha tényleg senki nem köszöntött fel, szerintem itt lenne az idő, hogy megszabadulj az úgynevezett barátaidól és a férjedtől.

Ezt nagyon komolyan mondom. A szülinap elfelejtése az egyik jele a kapcsolat tönkremenésének. Tapasztalat.

2010. márc. 5. 13:29
 59/63 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon sajnálom, én is jártam már így. Vártam, hogy valakinek eszébe jusson, de nem. Pár nap múlva "köszöntem meg" egy vasárnapi ebéd után a "sok szép ajándékot". Volt kapkodás és szánom-bánom, de akkor már ez nem sokat számított.
2010. márc. 5. 15:01
 60/63 anonim ***** válasza:
78%
Mit szólt a család, mikor észrevették, hogy elfelejtették? Arra gondoltam, örülj annak, hogy a 23. Nekem a 35. lesz nemsokára, és azt tuti nem fogják elfelejteni az ismerőseim, de nem is fogok neki örülni:-).
2010. márc. 5. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!