Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?
Sziasztok!
Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?
Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(
ez nem azt jelenti,hogy nem vagy fontos!
Ne keseredj el!
Boldog szülinapot!
Hozzáteszem-én mindig célozgatok pár nappal szülinapom előtt páromnak,mert ő is hajlamos elfelejteni a dátumokat :)
A lánykám Eugénia. :-)
Á, nem lesz semmi, nem az a bulizós egyik sem...
Csak car, hogy így elfelejtik. Bezzeg ha nekik kell valami... :-(
Köszi!
Nem lesz dráma, se hiszti. Épp dolgozik.
Meg nem vagyok az a típus, inkább magamban mérgelődök.
Ez nagyon jó! Egyből jobb kedvem lett!
Köszönöm! :-D
Nekem is felejtették már el a születésnapomat, sőt, a keresztszüleim, akik egyben nagybátyám és nagynéném (anyu testvérei) rendszeresen elfelejtik a születésnapomat. Mondjuk én ezt a családtól megszoktam, mert bár óriási család, nagyon sok a széthúzás.
Nem tudom, neked is ilyen-e a család, ha igen, akkor próbálj meg elsiklani efölött. Lehet esetleg más oka, amiért elfelejtették? Pl. sok munka, betegség, idegeskedés... De az is lehet, hogy meglepetésbulit akarnak neked szervezni hétvégére, és most még nem akarják lelőni a poént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!