Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem köszöntött fel senki...

Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?

Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(

2010. márc. 4. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
93%
Testverem is Eva. Mindenki a Karacsonnyal van elfoglalva, de azert eszembe szokott jutni...
2010. márc. 4. 22:30
 12/63 anonim ***** válasza:
94%

ez nem azt jelenti,hogy nem vagy fontos!

Ne keseredj el!

Boldog szülinapot!

Hozzáteszem-én mindig célozgatok pár nappal szülinapom előtt páromnak,mert ő is hajlamos elfelejteni a dátumokat :)

2010. márc. 4. 22:30
 13/63 A kérdező kommentje:

A lánykám Eugénia. :-)

Á, nem lesz semmi, nem az a bulizós egyik sem...

Csak car, hogy így elfelejtik. Bezzeg ha nekik kell valami... :-(

2010. márc. 4. 22:32
 14/63 anonim ***** válasza:
95%
Boldog Szülinapot és holnap a férjednek akár még ma jegyezd meg,hogy ez ne volt szép, és durcázz be:D Kis dráma nem árt ilyenkor ^^
 15/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :-)
 16/63 anonim ***** válasza:
94%
[link] Hát, a magam szerény módján, de én is Boldog Szülinapoooooot! :)
2010. márc. 4. 22:33
 17/63 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem lesz dráma, se hiszti. Épp dolgozik.

Meg nem vagyok az a típus, inkább magamban mérgelődök.

2010. márc. 4. 22:33
 18/63 anonim válasza:
93%
Átérzem... és teljesen megértelek. Dehogynem vagy fontos, csak lehet, hogy most mindenkinek annyi dolga van, és minden más jár a fejében, hogy véletlenül elfelejtették. Persze, fontos esemény, de előfordul az emberrel, hogy elfelejt fontos dolgokat. (Magamból kiindulva). Szerintem említsd nekik a dolgot! Semmiképp ne hagyd, hogy csak úgy feledésbe merüljön, és köszöntés nélkül maradj. :)
2010. márc. 4. 22:34
 19/63 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó! Egyből jobb kedvem lett!

Köszönöm! :-D

2010. márc. 4. 22:34
 20/63 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is felejtették már el a születésnapomat, sőt, a keresztszüleim, akik egyben nagybátyám és nagynéném (anyu testvérei) rendszeresen elfelejtik a születésnapomat. Mondjuk én ezt a családtól megszoktam, mert bár óriási család, nagyon sok a széthúzás.

Nem tudom, neked is ilyen-e a család, ha igen, akkor próbálj meg elsiklani efölött. Lehet esetleg más oka, amiért elfelejtették? Pl. sok munka, betegség, idegeskedés... De az is lehet, hogy meglepetésbulit akarnak neked szervezni hétvégére, és most még nem akarják lelőni a poént.

2010. márc. 4. 22:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!