Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem köszöntött fel senki...

Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?

Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(

2010. márc. 4. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyos a youtube-os dalocska. Köszi!
2010. márc. 4. 23:40
 42/63 anonim ***** válasza:
89%
Boldog szuletesnapot!:) A csaladod remelhetoleg csak mesterkedik valamiben.. Majd szamolj be, tortent-e valami:)
2010. márc. 4. 23:56
 43/63 anonim ***** válasza:
84%

Boldog születésnapot, bár már 5.-e van:) Szerintem meg fognak köszönteni, olyan véletlen nem lehet, hogy mindenki egyszerre felejti el.

Engem a névnapomon csak a mamám szokott felköszönteni, de most ő sem tette, ez nagyon rosszul esett:S főleg, hogy a bátyámat mindig mindeki felköszönti, meg kapja a csokikat, nekem meg még a szüleim sem mondják, hgy boldog névnapot:S

A szülinapomat a másik mamám egyáltatlán nem is tudja:S mindig akkor kapom a pénzt (mert hogy ajándékot sem vesz), mikor a tesóm szülinapja van, az év másik végén:S

Ebben az évben azt hittem, hogy végre eszébe jutottam (mert egyébként könnyű lenne megjegyezni, mikor van a szülinapom, mert dec. 23-án van) de most se kaptam semmit, csak a tesóm kapott egy drága bort meg ajándékokat, én meg semmit:S és ez annyira rosszul esik (nem is azért mert nem kapok semmit), hanem mert nem is köszönt fel:S

De neked mégegyszer Boldog Születésnapot:) 17/L

2010. márc. 5. 00:10
 44/63 anonim ***** válasza:
84%

Boldog szülinapot!

Ha ez vigasztal, nálunk mindig mindenki elfelejti, mert nem nézzük a dátumot, és valahogy mindig elmaradnak az ilyenek. Idén még a karácsonnyal is így volt - egyszerűen elfelejtették, és a reggel előszedett karácsonyfadíszek nélkül eszükbe sem jut, milyen nap van, pedig előző este csomagoltunk a családnak, mézest díszítettünk... Van ez így.

2010. márc. 5. 00:33
 45/63 anonim ***** válasza:
84%

Azért én még hétvége után visszakérdezek, hogy tényleg nem volt-e semmi. Még reménykedem :))

De utólag én is boldog szülinapot kívánok!

2010. márc. 5. 05:59
 46/63 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Boldog szülinapot utólag is :)

REmélem kicsit örülsz neki:)

2010. márc. 5. 07:34
 47/63 anonim ***** válasza:
79%

[link]

Boldog Születésnapot utólag is!!!!!!!!

2010. márc. 5. 07:50
 48/63 anonim ***** válasza:
92%
szia! vegyél magadnak vmi szépet (cipőt, ruhát) és amikor meglátja a férjed, mondd h a szülinapodra vetted magadnak :) biztos nem fogja mondani, h "jaj minek költöd a pénzt!"
2010. márc. 5. 07:59
 49/63 anonim válasza:
79%
Akár hiszed, akár nem, én is március 4-én születtem. Ennek örömére most Boldog Születésnapot Kívánok Neked (is)!
2010. márc. 5. 08:03
 50/63 anonim ***** válasza:
79%
Látom ez már tegnapi kérdés, de azért nagyon boldog szülinapot.....remélem majd észhez tér a családod, az nem lehet h senki sem emlékszik
2010. márc. 5. 09:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!