Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?
Sziasztok!
Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?
Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(
Boldog születésnapot, bár már 5.-e van:) Szerintem meg fognak köszönteni, olyan véletlen nem lehet, hogy mindenki egyszerre felejti el.
Engem a névnapomon csak a mamám szokott felköszönteni, de most ő sem tette, ez nagyon rosszul esett:S főleg, hogy a bátyámat mindig mindeki felköszönti, meg kapja a csokikat, nekem meg még a szüleim sem mondják, hgy boldog névnapot:S
A szülinapomat a másik mamám egyáltatlán nem is tudja:S mindig akkor kapom a pénzt (mert hogy ajándékot sem vesz), mikor a tesóm szülinapja van, az év másik végén:S
Ebben az évben azt hittem, hogy végre eszébe jutottam (mert egyébként könnyű lenne megjegyezni, mikor van a szülinapom, mert dec. 23-án van) de most se kaptam semmit, csak a tesóm kapott egy drága bort meg ajándékokat, én meg semmit:S és ez annyira rosszul esik (nem is azért mert nem kapok semmit), hanem mert nem is köszönt fel:S
De neked mégegyszer Boldog Születésnapot:) 17/L
Boldog szülinapot!
Ha ez vigasztal, nálunk mindig mindenki elfelejti, mert nem nézzük a dátumot, és valahogy mindig elmaradnak az ilyenek. Idén még a karácsonnyal is így volt - egyszerűen elfelejtették, és a reggel előszedett karácsonyfadíszek nélkül eszükbe sem jut, milyen nap van, pedig előző este csomagoltunk a családnak, mézest díszítettünk... Van ez így.
Azért én még hétvége után visszakérdezek, hogy tényleg nem volt-e semmi. Még reménykedem :))
De utólag én is boldog szülinapot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!