Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?
Sziasztok!
Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?
Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(
Lehet, hogy valami nagyobb szabásút terveznek. De ha nem így van, akkor se keseredj el. Nekem a névnapomat felejtették el egyszer, a barátomnak meg úgyszintén a szülinapját.
Viszont neked BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ;)
Tudom nem sokat segít, de Boldog Szülinapot!
Vagy készülnek valamire! ;)
Örülök!!!! :) Ezek a képeslapok mindig mosolyt csalnak az én arcomra is, rosszkedv esetén is. :))) Zenések, így még jobbak. :)
Ne szomorkodj, sztem utólag eszükbe fog jutni a családtagoknak is.. Amúgy én is trehány vagyok, a férjem szülinapja nekem is mindig elkésve jut eszembe (pirulós szmájli).
Aranyosak vagytok, de nem lesz buli!
Itt is nagy a széthúzás, de ezt nem szokták elfelejteni!
Vagy csak úgy gondolják, hogy a 23. nem fontos!
De köszönöm a köszöntést!
SZÜLETÉSNAPOD ALKALMÁBÓL GRATULÁLOK, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK.
NEKEM FEBR.26.-ÁN VOLT A SZÜLINAPOM ÉS VOLT AKI MA HÍVOTT TELEFONON, GRATULÁLT ÉS BEVALLOTTA, HOGY ELFELEJTETTE.
TUDOM, NEM MINDEGY, DE NE BÁNKÓDJ!
A 23. szülinapom nekem is nyom nélkül múlt el, de fel a fejjel, ez ma akkor is a Te napod!
Boldog Születésnapot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!