Miért nem köszöntött fel a szülinapomon? Ennyire nem vagyok már fontos neki?
Figyelt kérdés
Az unokahúgommal régen rengeteg időt töltöttünk együtt, nagyon jóban voltunk. 2 éve alig beszélünk, nem is találkozunk. Most volt a szülinapom pár napja, és tudom ilyen szrokkal ne foglalkozzak, de facebookon ki van írva hogy mikor születtem és nem írt üzenetet, pedig fent volt aznap...Rá egy nappal írt egy haverjának, meg azóta egy csomó mindenkinek, de nekem nem írt. Én mindig írok neki sms-t, vagy ott felköszöntöm, de ő semmit...Már ennyire nem érdeklem?2011. szept. 3. 15:15
1/5 A kérdező kommentje:
Mikor érettségizett felhívtam, hogy gratuláljak meg ilyesmi, de csak az apjával beszéltem: megköszönte hogy felhívtam (én meg vártam hogy majd visszahív, hogy végre legyünk megint jóban és beszélgessünk) de nem hívott...
Szrul esik, hogy ennyire nem foglalkozik már velem.
2011. szept. 3. 15:17
2/5 anonim válasza:
beszélj vele hogy miért haragszik, hívd fel. kérdezd meg hogy mi a baja,miért ilyen veled.
3/5 reptoid válasza:
Le vagy koptatva, nem erőltetném magam rá további "mi a baj velem" kérdésekkel.
Nem lehet megválogatni a rokonokat, ez a nagy baj.
4/5 anonim válasza:
Sztem egyébként is felesleges az ilyen kötelességből tett köszöntések, olyan átlátszó és semmit mondó.
Sztem ne idegesítsd magad olyanon amin nem tudsz változtatni. Felesleges és időt rabló.
5/5 anonim válasza:
Boldog születésnapot utólag:)
Beszéld meg vele, hátha valami baja van.. De ne rágódj rajta magadban, mert az felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!