Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem köszöntött fel senki...

Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?

Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(

2010. márc. 4. 22:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
88%

Nekem is ma van a születésnapom :) Tavaly nekem is mindenki elfelejtette, de én meg beszóltam, hogy kösz, hogy emlékeztek :D

Lehet, hogy valami nagyobb dolog készül?

13/L

2010. márc. 4. 22:44
 32/63 A kérdező kommentje:

Tuti nem lesz buli, sajnos. :-( A férjem nem olyan, apum meg dettó nem. De azért az furi, hogy iwiwen se köszöntött fel senki, se mailben, se sms.... Még a tesóim se.

Nem lesz buli már csak azért sem,mert nagyon messze laknak innen a barátaim és a rokonaim is, mindig csak telefonon értekezünk. Csak jól esett volna.

És köszönöm Nektek! Sokat jelent!!!!

2010. márc. 4. 22:45
 33/63 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!! :-)
 34/63 anonim ***** válasza:
90%

jaj.. elfelejtettem valamit:

Boldog születésnapot!!!!

És történjen még sok-sok szép dolog az életedben, és élj még nagyon sokáig :)

És remélem, a jövő évit nem felejti el majd senki sem :D

35/63 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Jövőre már a lánykámnak fog inkább eszébe jutni! :-)

2010. márc. 4. 22:47
 36/63 anonim ***** válasza:
77%

Amatőr vagy :-D

Akikről én tudok, hogy merénylet készül, ők még szállást is foglalnak a messziről jövőknek.

De ha mégse lesz buli, akkor is vedd azt számításba, hogy hétköznap van, az embereket ilyenkor inkább a munka köti le, és majd holnap munka után kezdenek el kiengedni, és végiggondolni, mi is volt a héten.

2010. márc. 4. 22:55
 37/63 anonim ***** válasza:
87%
Boldog születésnapot kívánok, erőben, egészségben, szeretetben, békessségben. Még 100 évet kívánok neked, hogy nőjjön addig is a bögyed. Legyen asztaladon széna, szalma,a párnádon egy szál rózsa!!!!!!
2010. márc. 4. 23:07
 38/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :-)
2010. márc. 4. 23:09
 39/63 anonim ***** válasza:
88%

Én is most vagyok 23, már nem sokáig, nem rossz kor ez!

Hidd el majd az Univerzum kiegyenlíti, lesz még egy olyan nap az életedben, amikor mindenki csak Rád figyel! ;)

Ja ez pedig a Tiéd!!! *-*

http://www.youtube.com/watch?v=dePMU8R131s

2010. márc. 4. 23:30
 40/63 anonim ***** válasza:
88%
Boldog Születésnapot! :)
2010. márc. 4. 23:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!