Mért nem köszöntött fel senki a szülinapomon? Nem 4. -e van?
Sziasztok!
Eléggé elkeseredtem. Sem apumnak, sem a férjemnek, sem a barátaimnak nem jutottam eszébe. Nem is 4.-e van? Vagy nem március?
Asszem kicsit szívenütött a dolog. Ennyire nem lennék fontos senkinek? :-(
Nekem is ma van a születésnapom :) Tavaly nekem is mindenki elfelejtette, de én meg beszóltam, hogy kösz, hogy emlékeztek :D
Lehet, hogy valami nagyobb dolog készül?
13/L
Tuti nem lesz buli, sajnos. :-( A férjem nem olyan, apum meg dettó nem. De azért az furi, hogy iwiwen se köszöntött fel senki, se mailben, se sms.... Még a tesóim se.
Nem lesz buli már csak azért sem,mert nagyon messze laknak innen a barátaim és a rokonaim is, mindig csak telefonon értekezünk. Csak jól esett volna.
És köszönöm Nektek! Sokat jelent!!!!
jaj.. elfelejtettem valamit:
Boldog születésnapot!!!!
És történjen még sok-sok szép dolog az életedben, és élj még nagyon sokáig :)
És remélem, a jövő évit nem felejti el majd senki sem :D
Köszönöm szépen!
Jövőre már a lánykámnak fog inkább eszébe jutni! :-)
Amatőr vagy :-D
Akikről én tudok, hogy merénylet készül, ők még szállást is foglalnak a messziről jövőknek.
De ha mégse lesz buli, akkor is vedd azt számításba, hogy hétköznap van, az embereket ilyenkor inkább a munka köti le, és majd holnap munka után kezdenek el kiengedni, és végiggondolni, mi is volt a héten.
Én is most vagyok 23, már nem sokáig, nem rossz kor ez!
Hidd el majd az Univerzum kiegyenlíti, lesz még egy olyan nap az életedben, amikor mindenki csak Rád figyel! ;)
Ja ez pedig a Tiéd!!! *-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!