Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben az esetben kinek adtok...

Ebben az esetben kinek adtok igazat?

Figyelt kérdés

Kicsit talán furcsa a helyzet: egy házaspár 2 gyerekkel a férj anyjánál lakott. Nagyon jóban voltak.

Aztán elváltak, a férj külföldre költözött a nő a gyerekekkel maradt az anyóssal.

A nagymama már sajnos nincs jól egészségügyileg, túl van 2 gerincműtéten és egy rákon.

A férj újranősült, az új feleséget nagyon zavarja ez a helyzet. Szeretné, ha a nő a gyerekekkel elköltözne. Jogos ez a kérés?

2015. júl. 10. 11:23
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

Mindent leírtak és teljesen egyöntetűek a válaszok, ha nem kamu kérdés, akkor ideje lenne elgondolkodnod kérdező. De leírom a saját példámat, nekem is elváltak a szüleim, viszont anyukámat annyira megszerették a nagyszüleim (saját lányuknak tekintik, ezt ők mondták), hogy azóta is rendszeresen (hetente) jár hozzájuk és bizony apukám és az új nő is kibírta, amikor még ott laktak. (Az én kedvemért, meg a békességért nyilván).

Ráadásul a te történetedben még tulajdonrésze is van a feleségnek, jogilag sem lehet kirakni. Az anyóssal kölcsönösen előnyös kapcsolat ez az együttélés a mama sincs egyedül és a gyerekekre is van aki szívesen vigyáz.

Ellentmondásos amit írsz, hogy a feleség elmegy, amikor ti ott vagytok, viszont felrovod neki, hogy nem is néz rá a gyerekekre. (De hát pont a te kedvedért megy el!) A féltékenységedet meg a barátoddal beszéld meg (nem csoda, hogy még nem vett el), csak azt lehet elcsábítani, aki hagyja.

2015. júl. 11. 11:17
 72/77 anonim ***** válasza:
100%
Javítás: most látom, hogy elvett feleségül.
2015. júl. 11. 11:19
 73/77 anonim ***** válasza:
100%
A mamának nem is KELL megindokolnia, miért nem akar öregek otthonába menni! Van háza, gondoskodnak róla. Ezt a perszónát nyakon csördíteném egy péklapáttal, csak hogy érezze a törődést.
2015. júl. 12. 12:08
 74/77 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem válaszoltál kérdező, hogy miért is vagy féltékeny az ex asszonyra? Van alapja? Vagy csak szimplán féltékeny vagy minden ok nélkül? Ha így van, előbb-utóbb te is ex-asszony leszel, mert a pasik talán ezt utálják a legjobban, ha egy nő ok nélkül féltékenykedik! Válaszolj légyszíves!
2015. júl. 13. 09:59
 75/77 anonim ***** válasza:
93%
Szerintetek van olyan, hogy valaki direkt kiadja magát valami nagyon gonosz illetőnek egy kérdés erejéig, hogy aztán azon röhöghessen, hogy mennyien törik magukat a jobb belátásra bíró válaszokkal? Elvégre már 66 válasz érkezett ide. Bizonyos trollok szeretik mások energiáját pocsékolni nem?
2015. júl. 13. 18:39
 76/77 anonim ***** válasza:
92%
Az emberekből mindent kinézek, ezért lehetséges igen. :)
2015. júl. 14. 09:52
 77/77 anonim ***** válasza:
76%

Arra a kérdésünre még mindig nem érkezett válasz, hogy Temiattad váltak el? Azért vagy ilyen féltékeny, mert nős pasival bújtál ágyba? Utóbbit el tudom képzelni, és szerintem a szégyen miatt nem akasz még emlékezni sem az exre. És a gyerekekke milyena viszonyod?

Teljesen normális, ha zavar az ex cucca, biztos engem is zavarna, de elfogadnám, hogy ez van és én így mentem feleségül a férjemhez. Ennyi! Nem több!!!

2015. júl. 17. 12:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!