Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom igazat mondott e....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom igazat mondott e. Ti mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Egy fiú akibe több évig szerelmes voltam és épp most kezdtem volna elfelejteni hirtelen tegnap azt írta, hogy totálisan belém esett. Csak nem vagyok biztos benne, hogy igazat mondott e? ( ő tudta, hogy belé vagyok esve )

Válaszotokat előre köszönöm!

15/L

2014. jún. 30. 14:02
 1/7 anonim ***** válasza:
64%

Ha nekem írta volna, akkor meg lennék lepődve, mert:

1. nem egy korosztály vagyok

2. nem vagyok búza

De megköszönném az érdeklődést. Mert úgy illik.:D

2014. jún. 30. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Egy próbát megér!!!
 3/7 anonim ***** válasza:
Azelőtt beszélgettetek legalább? Nem írtál valami sok infút, ebből megtippelni se lehet.
 4/7 anonim ***** válasza:
Csak találgathatunk. Én a helyedben, ha még vonzódnék hozzá, nem hagynám ki. Nem veszítesz semmit.
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd, hogy udvaroljon. Ez nem úgy működik, hogy csak azért, mert Te szereted, ő hipp-hopp, talán nincs-ló-jó-a-szamár-is elven működve odanyáladzik neked egyik napról a másikra. Szerintem alapból ostobaság tőle, hogy így odamondja neked, ahelyett, hogy legalább előtte éreztetné veled a dolgot.

Én nem hinnék neki. Ha annyira belém van esve, udvaroljon. Nehogy már az legyen, hogy füttyent, és én ugrok naivan.

2014. jún. 30. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Elég furcsa ez az egész.Évekig rád sem bagózott gyakorlatilag,ahogy kiveszem a szavaidból,most meg hirtelen nyakadba zúdít egy ilyen vallomást,ami vagy igaz,vagy nem.A helyedben én nem ugranék rögtön a nyakába,hagynám,hogy kicsit küzdjön értem.
2014. jún. 30. 14:16
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat és igen beszéltünk de legutóbb januárban és azt kifelejtettem hogy két évvel idősebb
2014. jún. 30. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!