Nálatok a családban és az ismerőseitek körében mindenki fürdik minden nap?
mosakodást szerintem úgy érti, hogy beáll az ember a csap elé, ás arcot mos, meg mondjuk hónaljat, amin érzi/látszik, hogy koszos.
én megőrülnék, ha úgy kéne lefeküdnöm aludni, hogy nem tudtam tusolni.
szerintem öregeknél lehet ilyen, nekik talán nehéz is mozogni, levetkőzni, belelépni a magas kádba, ráadásul úgy, hogy egész nap csak ültek. részben meg tudom érteni, viszont van az a tipikus öreg-szag, na az nem lenne, ha fürdenének. lehet k nem érzik? vagy annyira hozzászoktak, hogy szerintük ez a természetes szag?
van még az etnikum, azt nem fejteném ki...
ezen kívül azt tudom elképzelni, hogy valakinek nagyon kell spórolnia.
van a vízdíj, egy többtagú családnál nem tudom, mennyi lehet, mi 3 ezer körül fizetünk. de nem csak ennyi, mert a nagy bojlert vagy árammal, vagy gázzal fel kell fűteni, így ez simán lehet havonta mondjuk 20 ezer. vagy több.
Sokan mondják, hogy jajj nem is érződik h nem zuhanyzik naponta, csak abba nem gondol bele, h lehet h ő megszokta és nem érzi, de a többi ember viszont igen!
Mi zárt irodában vagyunk és bizony van 1-2 kolléga aki mellé nem akar ülni senki annyira nem lehet elviselni h ritkán tisztálkodik.
A férjem és az én családomban is illetve baráti körben is zuhanyzik mindenki naponta.
Nyáron persze, mindenki minden nap, én nem is csak a büdösség miatt szoktam, hanem mert annyira jól tud esni :D Most a munkánk miatt konkrétan kötelező is.
Télen a párom nem szokott minden nap zuhanyozni. Sose volt még büdös. Életemben nem éreztem még rajta izzadságszagot, pedig volt már hogy kertimunkát végeztünk nyáron, látszott hogy ömlik róla a víz, de semmi szaga nem volt. Fura.
Engem saját magamon zavar ha nem tusolok minimum napi egyszer. Sajnos nekem van egy "szagom", a nap végére már én is érzem, gyűlölöm ha nem zuhanyzok naponta. Mindegy hogy mikor (úgyis változik, mert más a napirendem,3 műszakban dolgozok), de minimum napi egyszer kell.
Fürdeni (megengedni a kádat és áztatni magam egy órát) nem igazán szoktam, télen néha-néha, de amúgy unalmas, nem szeretem.
21/L
Hülye érzékeny bőröm van.
Így 2-3 naponta kádazok ( ilyenkor mosok hajat is) illetve naponta zuhanyzom-de ez többnyire csak ilyen vízátfolyatásos dolog. Tusfürdőt csak a "stratégiai " helyeken használok.
Esetleg, ha hazaesem pénteken melóból vagy szombat este és nem megyek sehova, akkor lelkifurdalás nélkül kimarad az az esti zuhany.
( kivéve persze, ha valami izzasztóbb melót csinálok, menstruálok stb. akkor naponta többször is aár.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!