Nálatok a családban és az ismerőseitek körében mindenki fürdik minden nap?
Bőrtípus, életmód kérdése is, kell-e. Néha nekem is az az érzésem, túlmosdatjuk-szappanozzuk magunkat, de nekem annyira hozzátartozik már az esti rutinhoz, hogy zuhany, fogmosás, arcápolás, hogy nem nagyon vagyok meg nélküle.
Hetente párszor fürdöm nagy kád vízben, zuhanyzáskor általában főleg a hajlatokat, lábamat mosom alaposabban, a többin kb. elég, ami átfolyik.
Párom családja kevésbé rendszeres, de mivel egyikük sem büdös/koszos soha, ezen nem vagyok hajlandó fennakadni. Semmi közöm hozzá, mit csinálnak a fürdőben és mennyiszer meg hogyan...
Ismerősökkel nem szoktam megvitatni a kérdést, szóval fogalmam sincs. De - mint fentebb írtam - amíg nem lehet észrevenni valakin, hogy fürdött-e vagy sem, addig szerintem voltaképp tök mindegy.
Első te mi a bánatnak írtál ide? Ha nem akarsz, ne válaszolj, kit érdekel, keress más kérdést, ha nem tetszik.
A többieknek köszönöm a választ!
régen minden nap zuhanyoztam fürödtem de a bőröm nem bírta (hiába a különféle tustfürdők szappanok) az orvos javasolta hogy inkább 2 naponta mert az sokkal egészségesebb és azért a legtöbb ember nem büdösödik be egy nap
amúgy mi a különbség a mosakodás és a zuhanyozás között nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!