Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted ez igy jó, rendben van?

Szerinted ez igy jó, rendben van?

Figyelt kérdés

Férjemmel hosszu evek ota egyutt vagyunk. Minden szuper es van 2 gyerekünk is. Nem panaszkodhatok, bármiben számíthatok ra minden teren. De van egy dolog, amit nem igazan tudok helyretenni.

Van egy barátja középiskola ota, nagyon jo barátok. (nekem mondjuk a nagyon jo barát mashol kezdodik). De se nevnapokat, szulunapokat, karácsonyt, húsvétot nem ünnepelünk, nem köszöntik fel egymást sem ( v nagyon ritkan), engem is nagyon ritkan köszönt fel, 2 gyerekunkrol nem is szólva. Felkertuk anno keresztszulonek, addig húzta vonta az egeszet, h vegul elmaradt az egesz keresztelő, mert aki mé elvállalta volna az vagy visszalépett v oszinten szolva ni szegyeltuk "ha lo nincs jo a szamar " is alapon megkérni. Eskuvonkre eljott, de meg egy üveg bort se vett ajandekba. Időközönként meglátogat minket, akkor jol elvannak, elbeszelgetnek, de szamomra ez fura, nekem egy barátság nem ilyen, h hónapokig pl nem érdeklődik se a gyerekek utan, se a ferjem utan, h mi a helyzet. Nekem amugy vele semmi bajom sincs, számtalanszor biztositottam arrol, h szivesen veszem ha meglátogat minket v ha baj van, segítünk ahogy tudunk. Olyan fura ez az egesz. Nem ertem, h ferjem miert ragaszkodik hozza ilyen huzasok utan is (mint pl at eskuvonk v a keresztelő, v h alapbol pl soha egy játékot nem vett egy db játékot v barmit a gyerekeknek). Szoval meglep, h meg ezekután is fogadja es ugy eldumalgatnak. Hozzateszem, h cs ferjemre valo tekintettel nem teszek említést errol, mert tenyleg ezen kivul egy szavam nem lehet ra semmilyen teren. Valakinek vmi ötlet, h miert lehet ez igy? V pasiknal maskepp megy a barátság dolog, mint noknel?

2015. jún. 15. 22:43
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
24%
A keresztelő körüli huzavona a gyanús, arra, gondolom, együtt kértétek fel, nekem féltékenységre utal az, ahogy kezelte az ügyet. Az ajándékozás még hagyján, bár akinek volt gyerekszobája, az legalább egy tábla csokit visz a gyerekeknek, amikor látogatóba megy. Ez nem vág földhöz senkit (még ha a Tescóban gürizik is árufeltöltőként vagy hasonló kvalifikált munkából él boldogan egyedül), a gyerekes családok életszínvonalát sem javítja jelentősen arca verítékével:-)
2015. jún. 15. 23:29
 22/34 anonim ***** válasza:
36%
Az, hogy a gyerekeket nem köszönti, abban nem találok semmi furcsát, de hogy hónapokig nem találkoznak, nem mennek el néha ide-oda lógni, vagy együtt nem mentek sehova, az elég furcsa.
2015. jún. 15. 23:32
 23/34 anonim ***** válasza:
70%
Fel kell fognod, hogy az az ember csak a férjed barátja. Nem érdekli őt a család, te sem. Ha annyira jó barátok a férjeddel, neki tudnia kellene, hogy milyen természetű ember egyáltalán. Hogy nem ad sosem semmit, az jelentheti azt is, hogy egy fogához garast verő emberről van szó. Ha a férjed is belemegy, innentől nem kell kínálni semmivel sem. ennyi.
2015. jún. 15. 23:34
 24/34 A kérdező kommentje:
20-as, jópár kapcsolata azert ment tönkre, mert egyszeruen sehova nem mentek a lánnyal, ill egy szal virágot nem vett pl a lany szülinapjára sem. Es mint utóbb kiderult, nem felejtette el, hanem egyszerűen nem akarta meg ennyivel se meglepni őket. (nekem ez is fura, de ez vegulis az o dolga). Amugy valoban igy van, nem mennek sehova, nagyjabol 3-4 havonta ir par szot, h mizu.. De elofordult olyan is, h kozel 1 eviv nem is jelentkezett semmilyen formában...
2015. jún. 15. 23:37
 25/34 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat.. Elore szólok, h nem ertekeltem senkit. Probalom ugy felfogni, h o elsősorban a ferjem barátja es nem a családé. Jóéjt mindenkinek!
2015. jún. 15. 23:57
 26/34 anonim ***** válasza:
33%
Jehova tanú+férfi=csődtömeg.
2015. jún. 16. 00:04
 27/34 anonim ***** válasza:
73%
A barátság nem azon áll vagy bukik , hogy ki mit vagy mennyit ad , illetve egy héten hányszor nyitja rám az ajtó látogatás céljából. 20-25éves barátságoknál meg föleg. A baráti körömben nálunk sem divat az ajándékozás szülinap névnap de karácsony alkalmával sem pedig mi nök vagyunk. Felköszöntjük egymást , ha idö engedi összeülünk beszélgetni ünnepelni. Mivel elfoglaltak a hétköznapok munka , család , más lakhely van hogy egy évbe 3x sikerül csak összehozni találkozót egynémelyikükkel, de attól még tudjuk hogy ott vagyunk egymásnak idetova 22éve . Nem értem az aggájaid hiszen párod barátja nem is a tiéd ha neki nincsenek ilyen elvárásai vele szemben akkor neked ez miért bántó? Ti felköszöntitek , ajándékozzátok ? Ha igen és ez viszonzatlan akkor gáz.. Ha nem akkor nem értem mi a probléma
2015. jún. 16. 00:16
 28/34 anonim ***** válasza:
62%
Én a világból ki tudnék rohanni, mikor áthívok valakit beszélgetni és előszedi a kis ezt meg azt, amit hozott ajándékba. Olyan érzés, mintha süteményért megvenné magának az időmet/kibérelné a lakásomat (illetve fordított esetben mintha belépőt kéne fizetnem azért, hogy időt töltsek vele). A sokadik alkalom után inkább már nem is hívom. Én se viszek soha semmit, amit nem kértek.
2015. jún. 16. 01:07
 29/34 anonim ***** válasza:
49%

1. miért kellett volna keresztszülő legyen, ha a háta közepére nem kívánja az egészet

2. a ti gyerekeidnek hozzá mi köze?! Semmi, nem kell, hogy bazsalyogjon, én sem teszem más kölykökkel, mert nem. Majd a sajátommal igen - ha lesz -, de a másét minek abalygassam?!

3. nem vesz ajándékot a gyerekeiteknek - őőő, mi oka lenne rá?! Az égvilágon semmi.

4. nem vett bort, nem adott menyasszonytáncba - úristen, tragédia

Mondjuk, ha kevésbé lennél anyagias, talá még beszélgetne is veled, de elutasítod, és ezt ő is érzi. Nincs annál gázabb, mikor tudod, hoyg a másiknak baja van veled, de annyira ostoba, hogy nyíltan megmondja.

2015. jún. 16. 05:05
 30/34 anonim ***** válasza:
24%
Az én férjem barátja ugyanilyen. Évente egyszer kétszer meglátogatja, a gyerekről tudomást se vesz, nagyon rólam sem. Az esküvőnkre pontosan annyi értékben adott ajándékot amennyit a férjem vett(akkor még nem voltunk együtt) csak akkor hivja ha ingyenes percei vannak, és jellemnzően ők jönnek a feleségével, minket soha nem hiv hozzájuk. Röviden ennyi. Nekem ez nem barátság, csak olyan formális kapcsolattartás.Gyerekkoruk óta ismerik egymást szintén.
2015. jún. 16. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!