Szerinted ez igy jó, rendben van?
Férjemmel hosszu evek ota egyutt vagyunk. Minden szuper es van 2 gyerekünk is. Nem panaszkodhatok, bármiben számíthatok ra minden teren. De van egy dolog, amit nem igazan tudok helyretenni.
Van egy barátja középiskola ota, nagyon jo barátok. (nekem mondjuk a nagyon jo barát mashol kezdodik). De se nevnapokat, szulunapokat, karácsonyt, húsvétot nem ünnepelünk, nem köszöntik fel egymást sem ( v nagyon ritkan), engem is nagyon ritkan köszönt fel, 2 gyerekunkrol nem is szólva. Felkertuk anno keresztszulonek, addig húzta vonta az egeszet, h vegul elmaradt az egesz keresztelő, mert aki mé elvállalta volna az vagy visszalépett v oszinten szolva ni szegyeltuk "ha lo nincs jo a szamar " is alapon megkérni. Eskuvonkre eljott, de meg egy üveg bort se vett ajandekba. Időközönként meglátogat minket, akkor jol elvannak, elbeszelgetnek, de szamomra ez fura, nekem egy barátság nem ilyen, h hónapokig pl nem érdeklődik se a gyerekek utan, se a ferjem utan, h mi a helyzet. Nekem amugy vele semmi bajom sincs, számtalanszor biztositottam arrol, h szivesen veszem ha meglátogat minket v ha baj van, segítünk ahogy tudunk. Olyan fura ez az egesz. Nem ertem, h ferjem miert ragaszkodik hozza ilyen huzasok utan is (mint pl at eskuvonk v a keresztelő, v h alapbol pl soha egy játékot nem vett egy db játékot v barmit a gyerekeknek). Szoval meglep, h meg ezekután is fogadja es ugy eldumalgatnak. Hozzateszem, h cs ferjemre valo tekintettel nem teszek említést errol, mert tenyleg ezen kivul egy szavam nem lehet ra semmilyen teren. Valakinek vmi ötlet, h miert lehet ez igy? V pasiknal maskepp megy a barátság dolog, mint noknel?
1. miért kellett volna keresztszülő legyen, ha a háta közepére nem kívánja az egészet
2. a ti gyerekeidnek hozzá mi köze?! Semmi, nem kell, hogy bazsalyogjon, én sem teszem más kölykökkel, mert nem. Majd a sajátommal igen - ha lesz -, de a másét minek abalygassam?!
3. nem vesz ajándékot a gyerekeiteknek - őőő, mi oka lenne rá?! Az égvilágon semmi.
4. nem vett bort, nem adott menyasszonytáncba - úristen, tragédia
Mondjuk, ha kevésbé lennél anyagias, talá még beszélgetne is veled, de elutasítod, és ezt ő is érzi. Nincs annál gázabb, mikor tudod, hoyg a másiknak baja van veled, de annyira ostoba, hogy nyíltan megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!