Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólna hozzá a családot?

Mit szólna hozzá a családot?

Figyelt kérdés
mit szólna hozzá a családod ha összejönnél/házasodnál egy másik nemzetiségüvel. (ázsiai,néger stb)
2010. febr. 28. 18:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
60%
Egyrészt semmit, másrészt semmi közük hozzá.
2010. febr. 28. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon örülnek neki. :D
2010. febr. 28. 19:31
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
semmit nem szólnának! nekik teljesen mind1 hogy kivel élek nekik az a fontos h boldog legyek! :)
2010. febr. 28. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Megbíznának a jó döntésemben.
2010. febr. 28. 20:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem a férjem félig japán és nem tud magyarul egy szót sem. Nagyon örülnek a szüleim. Nem azt nézték, hogy milyen nemzetiségű vagy milyen bőrszínű, hanem, hogy szeretem és ő engem illetve, hogy egy kivételes személyiség, akivel már évek óta boldog házasságban tudok élni.
2010. febr. 28. 22:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenről nincs szó nálam, mert boldog házasságban élek egy fehér bőrű magyarral, de ha ilyen lett volna az életemben, szerintem a családom két nemzetiséget nem nézett volna jó szemmel, az egyik a roma a másik az arab.
2010. márc. 1. 08:59
 17/22 anonim ***** válasza:
en sem magyarhoz mentem ferjhez, bar feher boru, de semmi koze a magyarsaghoz, sosem jat Mo-n, de meg Europaban sem. semmi problema nincs benne. szuleim befogadtak, es kislanyunk a kis kedvenc...
2010. márc. 1. 09:57
 18/22 anonim ***** válasza:

Hát, nekem megmondták, hogy ázsiai vagy afrikai pasassal nem állíthatok haza - mindezt roppant bunkó stílusban, mikor még eszembe sem jutott volna a pasizás. Másról nem esett szó. Kíváncsi vagyok, mit szólnának egy eszkimóhoz :'D Beállítanék vele, aztán nesztek... Előtte megbeszélném vele, hogy vájjon léket a padlóba, és próbáljon meg horgászni :) Vagy hazavinnék egy törököt (végülis Törökország már majdnem Európa). Iszlám vallás, napi ötszöri ima Mekka felé optimális.

Most, hogy belegondolok, az ausztrál bennszülöttekről sem mondtak semmit. Betoppanna teljes törzsi öltözékben, karjában egy koalát szorongatna, és ajándékként átnyújtana egy bumerángot.

Most csak így fantáziálok, mert annyira primitív és beszűkült agyú szüleim vannak, hogy jó lenne látni a reakciójukat. Persze megértem, hogy nem akarják, hogy valami fura pasashoz menjek feleségül, csak hát az a hangnem, ahogy ezt közölték... mint minden mást, egyébként... már csak ezért is megérne "beszereznem" egy indiánt :)

2010. márc. 1. 23:35
 19/22 anonim ***** válasza:
utolso hozzaszolo, en az elotted levo hozzaszolo vagyok. En epp egy ausztralhoz mentem ferjhez. Igaz nem beszulott tehat nem abo, de mar 5-6 generaciokon keresztul itt szuletett eredetileg az osok vhonnan Irorszagbol jottek. En anyum nem akadt ki. Pedig mikor tini voltam o inkabb azt kepzelte el h magyarhoz megyek ferhez es Mo-n elek majd, azert neha megkapom h minek jottem ki. Igaz nem a parom miatt jottem ki a vilag masik felere, hanem ot mar itt ismertem meg. szimplan nem ereztem magam jol Mo-n a boromben, ezert leceltem le. Itt jo bar sok midnen hianyzik. Igaz a parom kulturaja teljesen mas....
2010. márc. 2. 04:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem az en szuleim inkabb azon lepodnenek meg, ha magyarral jonnek ossze. Marmint Magyaro.-n lakunk, de nekem meg csak az azsiaiak jonnek be, hat ez van.

Egyebkent max. akkor szolnanak valamit, ha a viselkedesevel lenne gond vagy ilyesmi, kinaiakkal, koreaiakka stb. semmi bajuk sincs.

2010. ápr. 10. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!