Mit szólna hozzá a családot?
Figyelt kérdés
mit szólna hozzá a családod ha összejönnél/házasodnál egy másik nemzetiségüvel. (ázsiai,néger stb)2010. febr. 28. 18:48
1/22 anonim válasza:
Semmit, nem mind1 milyen a nemzetiség? Ő is ugyanolyan ember mint te, és a lényeg hogy szeressen :)
2/22 anonim válasza:
semmit nem szólna hozzá, vagy ugyan azt mintha egy magyarral. Nem rasszista szerencsére egyik családtagom sem. Egyik unokatesóm vőlegénye finn, egy másik rokonomnak pedig dél-afrikai felesége van. nem tudom ez miért probléma egyeseknek; ha szeretik egymást mindegy hol születtek
3/22 anonim válasza:
M eglepődnének, de egyáltalán nem elleneznék.:) nekem tetszenek is a külföldi pasik :D
4/22 anonim válasza:
Ha néger lenne biztos minden erejükkel le akarnának beszélni mert nem bírják őket... bár a kínaiakat se nagyon. Viszont én imádom az összes ázsiait szóval az sem érdekelne ha kitagadnának. Bár ennyire nem rémesek a szüleim azt hiszem, idővel csak beletörődnének:)
5/22 anonim válasza:
Anya sajna a romákat nem birja és én pont egy olyan sráccal akarom leélni az életem
6/22 anonim válasza:
Biztosan nem úgy bánnának vele, mint a kutyával. Miért itt tetted fel a kérdést?:D
7/22 anonim válasza:
Nekem nem szólnának, hisz az édesapám így is félig angol, félig spanyol, szóval oly mindegy lenne már, hogy milyen nemzetiség jön még be a családba. A nagyapám pedig együtt élt egy indián származású nővel:)
8/22 anonim válasza:
szerintem nem szolnának bele az életembe, ahoz mennék, akit szeretek, nekem kell úgy is élnem vele.Inkább ami zavaró lenne egy külföldi esetében,hogy nem tudna vele beszélni, mert nem tud angolul sem.
9/22 anonim válasza:
Én ázsiait akarok. :D
Szerintem nincs vele semmi baj, ugyanolyan ember mint bárki más.
10/22 anonim válasza:
Nem lenne gond, csak ha román lenne, ugyanis itt Erdélyben nagyon elegük lett belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!