Jogos ha nem tudom elfelejteni?
Igazad van, nem volt szép az anyukádtól.
De tudod, mi jár annak, akinek igaza van!?
én biztos elmondtam volna a rokonoknak. persze nem árulkodásképpen, hanem amikor legközelebb láttad volna őket, akkor megemlíteni, hogy köszönöd a támogatást, szerettél volna belőle venni x dolgot, de anyukád sajnos elvette tőled.
biztos néztek volna egyet a rokonok. én is, hogyha viszek egy ballagásra pénzt, akkor elsősorban a gyereknek szánom, hogy vegyen belőle valami hasznosat, ami kellhet a középsuliban/egyetemen, vagy amire vágyik... ne arra, hogy anyuka abból fizesse magának a fodrászt...vagy lényegtelen , hogy mire költi..
de megkérdezés nélkül elvenni elég pofátlanság.. a gyerek nem haszonállat, oldja meg az anyagi gondot anélkül, hogy a kis pénzét elveszi a gyerektől, amit másoktól kapott...
szóval szerintem ez undorító dolog volt anyukádtól, bár most biztos le leszek pontozva mert itt az a menő, hogyha minden forintot ami téged illet odaadod a szüleidnek..
megértem én, hogyha a számlát nem tudja befizetni akkor elkéri és visszaadja...hiszen te kaptad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!