Jogos hogy ennyire haragszik a nővérem? Tényleg olyan szörnyű dolgot tettem?
A nővéremnek elég határozott elképzelései vannak a gyereknevelésről. Ilyen pl, hogy egy kislánynak nem kell körömlakk, mert az szerinte ugyanolyan, mint a smink, magassarkú, arcpakolás stb. Ráér még vele.
Hétvégén velünk volt a kislány, tettem egy kis körömlakkot a körmére amit aztán persze lemostam. Ezt elmesélte otthon, amire a nővérem teljesen kikelt magából. Azt mondja, ezentúl nem bízza ránk a gyereket.
Most komolyan, minek kell ezt ennyire felfújni? Egy kis körömlakktól nem lesz tizenévesen k..va.
Nem derül ki, hogy mennyi idös a ygerek, mert az sem egészen mindegy.
De ha egy szülö valamit fontosnak tart, akkor azt illik betartani, és elég szemét dolog a háta mögött másként csinálni.
Épp festettem magamnak, kértek a lányaim is, pont őt hagytuk volna ki?
Ha olyan dolgot kér, amit logikusan megmagyaráz, akkor azt csinálom. De itt nincs logikus érvelés, hanem csak kifacsart "elvek". Mert hogy akkor majd mi lesz, ha sminkel és azt is kér a gyerek? Vagy festi a haját és azt is ki akarja próbálni a gyerek?
3,5 éves.
Nem a körömlakk a lényeg, hanem az hogy kért valamit és te nem tartottad be. Gondolhattad volna hogy egy normális gyerek mindent megoszt a szüleivel, ők nem felnőttek, nem füllentenek hanem őszinték mindenben. Kérj bocsánatot, szánd-bánd bűneidet és ezentúl tartsd be amit kér tőled.
Hirtelen harag hamar elmúlik, mégis csak a testvéred, meg tudjátok ezt beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!