Mit kéne tennem? Legyen vége?
Ma nagyon durván összevesztem a párommal, a pénzen. Hogy nekem milyen sok van, ő meg szegény. És, hogy én felvágok ezzel a dologgal, mert tegnap este mikor jött a banktól sms, megmondtam neki, hogy mennyi van a kártyámon. De én spórolok, mert szeretnék nyelvizsgázni és bármikor jöhet egy váratlan kiadás, tehát azért van x összegem. Folyton a fejemhez vágja, hogy én ezt megtehetem,azt megtehetem. Sosem éreztettem vele azt, hogy több lennék, ha kapok vmit anyuéktól félek neki megmondani, félek a reakciótól.
Azt is mondta, hogy csak azért írtam alá 1éves hűségnyilatkozatot a telefonszol.-val mert tudom, hogy 2évig úgyse leszünk 1ütt. Szóval ma oda fajult a dolog, hogy hozzám vágta a karikagyűrűjét (még nem vagyunk házasok) és közölte, hogy 9.-ig bírjam ki vele. Én meg válaszoltam, hogy dehogy bírom, húzzon a fenébe. Hazakísért (vonattal kell utaznom), végig zenét hallgatott és dugdosta a szerelmes számokat a fülembe és a gyűrűmet berakta a táskámba. Mikor le kellett szállnom átölelt és azt mondta szeret.
Most felhívtam, nem veszi fel. Hívtam vagy 20*, végül írtam neki egy sms-t, hogy hívtam sokszor, meguntam. Mire ő visszaírta, hogy "én is téged...akkor mi a baj?" Hát az, hogy nem tudok rajta kiigazodni. Szeretem, de ez már borzalom, amit művel.
Mit tennétek a helyemben?
Nézd, durva lesz, de én úgy gondolom legyen vége.Hidd el jobb lesz, tapasztalatból beszélek.Egy házasság, aminek nincs meg a tökéletes alapja, halálra van ítélve.
Jönnek majd a gondok, és a viták csak durvulni fognak.Elmérgesednek.Fiatal vagy, szórakozz, és keress egy olyan pasit, akivel legalább az oltárig minden tökéletes.Ennyi csak jár az ember lányának, nem?
Nekem is ezt tanácsolták 5 éve, nem fogadtam meg, azt hittem, majd szerelemmel megoldódnak az alapvető problémák, de nem.Most persze bánom, 1,5 éves házassággal a hátam mögött. 26/L
Utolsó vagyok.
Ha meg ilyet mond akkor meg pláne... szerintem innentől egyértelmű mit kell tenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!