Legyen így vége? Mi a véleményed?
Tegnap este a barátomnál voltam és kicsit többet ivott (nagyon ritkán iszik): Ilyenkor sokat beszél, de őszinte. Amolyan akkor jön ki minden. A lényeg: Valamiről elkezdtünk beszélgetni és erre azt mondta, hogy valaki a környezetéből rosszat mondott rólam, de ő kiállt mellettem. Ő velem van együtt nem mással. Érdekelt nagyon, hogy ki az a személy ( nem azt nézem mit mond, hanem ki mondja), erre ő azt mondta, hogy én buta vagyok és önző. Engem ne érdekeljen, hogy ki mit beszél rólam. Csupán csak azért érdekel, mert nem sok ember van a környezetünkben. Én eddig azt hittem, hogy mindenkivel jó a viszony, de ha a hátam mögött dumál így nem! Mivel nem őszinte velem és nem mond el fontos dolgokat...szakításon gondolkozok.
Mi a véleményetek?
A barátod kicsit ittas volt. Az ittas emberek kimondják, ami a szívükön van, az igaz, viszont ittas állapotban eléggé felfokozott lelkiállapotban van az ember, sokszor túldramatizálja a dolgokat és máshogy értékeli, mint ahogy normális állapotában értékelné.
Amikor józan, térjetek vissza megint a kérdésre.
Csak emiatt szerintem semmiképpen ne szakíts!
Most nem azért, de ő kiállt melletted, mint mondtad.... és nekem az jött le, hogy megbánta, hogy "elszólta" magát, és direkt mondta, hogy önző vagy, ha ki akarod szedni belőle, mert nem akarja, hogy megbántódj. Érted? annyira szeret, hogy nem akarja, hogy fájjanak neked más szavai, és inkább megpróbálja elsummázni a dolgot.
Nem gondolom, hogy ezért szakítani kellene vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!