Kinek jó a házassága? Miért laposodik el?
7 év házasság után mi is szörnyen lelapultunk.Vita-vita hátán, nuku szex stb...Mi szétköltöztünk de nem váltunk még el.4hónap után rájöttünk,hogy nem tudunk egymás nélkül élni,de arra is,hogy mit kell változtatnunk a dolgokon.Valami nagyon más már,szerelem konkrétan nincs.Van helyette megszokás,szeretet,összecsiszolódás.Legjobb barátok,szeretők,élettársak lettünk.Nem tudom mi lesz a vége.
Kedves kérdező mi mikor a legnagyobb fasírtban is voltunk 3-4 hétnél tovább nem volt szex kimaradás.De ezalatt az idő alatt is bepróbálkozott.1év az nagyon sok!!!!
Nem tudom,hogy szervi vagy egyéb problémái is lennének?! Ha nem én a helyedben egy picit a sok munka mögé néznék......biztos ami biztos:))
Sok sikert és kitartást kívánok.
ez már csak megszokás nem szerelem.
Szerintem a férjednek biztosan van valakilye.
Talán a munkahelyén!
Mit dolgozik?
De legalább is biztosan mecsalt már.
Vagy impotens lett csak nem tudsz rola!!!!
7 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok. 19.52.essel értek egyet abban,hogy egy kapcsolat bizony KEMÉNY meló hogy működjön mindig !!! Szex nélkül pedig szerintem halott ügy..:(
Nekünk 2 gyerekünk van, de még ha nincs is kedvem a szexhez akkor is megerőltetem magam,hogy legalább heti 3szor együtt legyünk, mert kizártnak tartom,hogy egy egészséges férfi ember hónaokig-évekig bírja szex nélkül......úgy hogy összebújva alszotok?? Nem értem.
Mi se vagyunk tökéletesek, de egy kapcsolat tényleg olyan mint bármi más az életben nem ülhetek a babérjaimon hogy na jólvan megfogtam magamnak és innentől kész, ennyi,majdcsak lesz valahogy meg majd élünk a rózsaszin ködben 30 évig.
Nálunk mondjuk a szex kérdés nagyban az én önbizalmamtól függ, hogy hogy érzem magam mint nő, a gyerekszülések után sürgősen össze kellett kapjam magam testileg mert egy tehénnek éreztem magam és úgy az egész világot utáltam, magamat is és ezért a szexet is.
Ha az ember nem szereti saját magát, önkéntelenül is bünteti pl.szexmegvonással is.
Szex nélkül 1hét max 2hét elmegy.Minden más gyanús volna,
és hiányozna is.
Mondjuk elöfordul ha hazajön egy stresszes munkanap után
csak egyedül szeretne lenni,beszélgetni sem hajlandó,ezt
meg is értem.
Miért lett itt mindenki lepontozva? Én tegnapi 19.46 vagyok.
Sajnálom ha a sok naiv feleségnek nem tetszik az igazság de attól h lepontoztok nem változnak a dolgok. Pl nézzétek meg az előttem szólót. Lehet hogy fáj és megalázó az igazság, de segítő szándékkal írtuk, hogy leessen a szemellenző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!