Itt a gyakorikerdeseken miért nyavajog a legtöbb nő a házassága miatt? Azt hiszik itt megoldodik? Hiszen ők akartak férjhez menni!
Többnyire elvált nők járnak ide, és többnyire nők. Ez egy problémamegoldó oldal lenne elvileg,szóval ezért keresnek válaszokat, amik szerintem egyébként egyértelműek, de biztosan sok segítséget nyújt nekik az oldal.
Szerintem a bosszantó inkább az, ahogyan a férfiakkal beszélnek, pedig így is kevés férfi ír ide,de amit némelyikük itt kap. Borzalmas.
Azt gondolják hogy itt majd megoldodik a dolog!Ok tanácsot adnak egymásnak,de nem minden férj egyforma és nem minden férjnél vállik be ugyanaz!Szoval nyavajgás helyett miért nem probálják inkább rendbe rakni az életüket!?
Ja ami nem mellékes miért mindig a férfit hibáztatják?
Szerintem a bosszantó inkább az, ahogyan a férfiakkal beszélnek, pedig így is kevés férfi ír ide,de amit némelyikük itt kap. Borzalmas.
Hát nem véletlenül váltak el,nem kellenek a kutyának sem!Aztán a férfiakat hibáztatják,de önmagukban a hibát észre venni sajnos nem tudják!
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:41
Hohó én már megtanultam:)
Azért vannak szituációk,amikor igazuk van.
Én biztosan állítom, hogy a válás két ember hibája, de az arány nem mindegy.
Nekem semmi bajom egyik nemmel sem, de amikor azt olvasom, hogy egy férfi sem csinál semmit, csak a nők és a férfiak sosem voltak különbek, akkor elgondolkozom mit tesz egy ilyen ember, ha fia születik.
Szerintem pontosan tudják, hogy itt nem fog megoldódni a problémájuk, csak hát ez egy ilyen oldal...bármit meg lehet kérdezni, a nők pedig beszédesebbek, "kérdezősebbek".
Persze, értem én mire gondolsz, én sem itt oldanám meg a problémáimat.
De mondjuk azzal, hogy te is feltetted ezt a kérdést, nos mire gondolsz? Majd megoldódik a helyzet és ezentúl egy nő sem fog a rossz házasságával kapcsolatban kérdezni? :):):)
De fog. Csak ne olvasd el. Az megoldja a jelenlegi bajodat. :)
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:51
Nekem ez nem baj!Csak érdekesnek találom....
Hogy nyavajgás helyett miért nem inkább a problémát oldják meg a férjükkel?Ami még érdekes számomra hogy az összes ilyen kérdésben az jön le hogy mindig a férj a hibás,de egyik sem imserné be hogy hát bizony bennem is van hiba....
Mindig a másik a hibás. Szerinted pl. a nők...
Látod, már megtanultad, hogy a nőknek semmi sem jó, mint ahogy írta is az egyik empátiakirály.
Ha itt sok pasi kérdezne, akkor a nők lennének hibásak. De sok nő kérdez és sok nő válaszol, így a pasik lesznek a hibásak.
Amúgy gondolj csak bele, aki itt kérdez a párjáról, annak mennyire szar lehet a kapcsolata. Valószínűleg otthon már nem is beszélgetnek egymással! Mert aki arra veszi rá magát, hogy itt kérdezzen, annak valószínű egy rakás kaki a kapcsolata!
Viszont ha belegondolsz, neked is csak az jut eszedbe, hogy biztos a nő hibás, meg miért kérdezősködik, meg mit képzel...tehát benned is van bőven előítélet a nőkkel szemben.
Pedig szerintem egyszerűen arról van szó, hogy egy rossz kapcsolatban vannak, nem tudják otthon megbeszélni a dolgokat. A pasik meg magukban tartják a problémákat és inkább nem kérdeznek.
Ezek nemi sajátosságok, és nem nevezném hibának őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!