Itt a gyakorikerdeseken miért nyavajog a legtöbb nő a házassága miatt? Azt hiszik itt megoldodik? Hiszen ők akartak férjhez menni!
Nem a fenét. "Biztos olyan férjük lehet, mint te"...
Nem is ismeritek..
22:03
Miért, a kérdező milyen stílusban ír? Akárhogy beszélnek velem, azért tartok egy színvonalat ha már értelmes embernek gondolom magam. Már eleve a kérdés provokatív, most mit várt?
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:03
Köszi a védelmet!:)
De már hozzá szoktam az ehhez hasonló reagálásokhoz itt a gyakorikerdeseken!
Ahhoz is hozzászoktam hogy átmegy itt minden személyeskedésben!
A többi hozzászolónak aki nem tudott rendessen válaszolni!
Feltettem egy kérdést amire höbörgés lett a reakció!Kiváncsiságból viselkedtem így,kiváncsi voltam a nők reakciójára és úgy általában a válaszokra!De hát a megszokott fikázást kaptam!Nem csalodtam!:)
Nem értem mi probléma van ezzel a kérdéssel!?Szerintem teljessen jogos ez a kérdés,mert nap mint nap vagy 10 ilyen kérdést feltesznek hogy jaj most miért ilyen a férjem?jaj most elváájunk?jaj most mit csináljak vele?
HOGY MIT CSINÁLJATOK?Üljetek le és beszéljétek meg egymás között és ne a gyakorikerdeseken nyavajogjatok!
Meg az is undorittó hogy a legtöbb nő itt fikázza a férfiakat,a legtöbb kérdésbe bele olvasva a férfit hibáztatják és egy szemét állatnak van be állitva!
Férfiak is tesznek fel hülye kérdéseket,de azért nem sok helyen szidták a nőket,úgy ahogy azt a nők teszik!
Ha ennyire nem vagytok megelégedve a férfiakkal akkor miért nem nyaljátok egymás pináját és csináltok egymásnak gyereket??Azt is észre vettem hogy a legtöbb nőnek arra kell a nő hogy megcsinálja a gyereket,aztán utánna nagy ívben lakakilják a férjük fejét és akkor csodálkoznak ha a férfi félre keffent és másutt keresi a boldogságot,miközben a feleségtől egy csepp kedvességet nem kap!Többek közt én az asszonytól és még jó pár férfi társam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!