Itt a gyakorikerdeseken miért nyavajog a legtöbb nő a házassága miatt? Azt hiszik itt megoldodik? Hiszen ők akartak férjhez menni!
Nyavajgás.
Más néven probléma felvázolása, tanács és segítségkérés, érdeklődés mások tapasztalata iránt.
Az önmagukban hibát nem keresés pedig pontosan ugyanígy jellemző a férfiakra is. Épp eleget olvastam hozzá ezt az oldalt, hogy tudjam. Csak ők nem válás témában, de a sírás az nagyon megy nekik.
A minap többen küldtünk el a p-be egy "férfit", mert kapott ezer tanácsot, de ő csak sajnáltatta magát. Csak hogy mondjak neked valami ellenpéldát is.
És amit még jellemzően láttam itt, hogy a nők egy bizonyos férfiban keresik a hibát, azaz az aktuális férjet, a válaszolók esetleg a volt barátjukat, férjüket hozzák példának, míg a férfiak nagyon sokszor úgy kérdeznek és válaszolnak, hogy MINDEN nőre kiterjesztik az épp aktuális problémájukat, amit 1 nő okozott. (vagy a fenti példából kiindulva, önmaguknak okozták)
"Minek?Nincs nő nincs idegeskedés!Teljessen egyszerü!"
Na, pontosan erről beszéltem!
A színvonal meg csapkodja a biztosítékot.
Hidd el, ilyen stílussal, te sem kellesz egy nőnek sem, úgyhogy nem kell aggódnod.
18:26 voltam
"Lelehet pontozni"
Feltűnt már neked, hogy hogy működik az oldal?
Hidd el, ilyen stílussal, te sem kellesz egy nőnek sem, úgyhogy nem kell aggódnod.
Ne is kelljek!Az a cél hogy elriasszam magamtól őket,de minnél messzebre!Nekem eddig egy nő sem hozott boldogságot és megnyugvást az életemben!
Az hogy így beszélek róluk annak oka van!Én szerettem a nőket és tenyeremen hordoztam őket,de ahányszor átvertek és tönkre tették az életemet azt nem kivánom senkinek!Nem ilyen voltam hidd el!Csak vannak dolgok ami kihozza az emberből ezeket a dolgokat hogy így beszéljek róluk!
Nekem megvan rá az okom.
A nők ne szidják a férfiakat, mert semmi okok rá, de te szidhatod a nőket, mert minden okod megvan rá. Nem semmi logika.
Az utóbbi hetekben te vagy a sokadik példa arra, hogy manapság már a férfiak a gyengébbik nem. És még a nők nyavajognak, mi?! Jesszus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!