Őszinte véleményetekre vagyok kíváncsi. Helyesen tettem, hogy elküldtem Őt?
11:38-as!
A kérdező már döntött és megtett a helyes lépést! nem azt kérdezte, hogy kidobja-e vagy ne?! hanem, hogy másoknak mi a véleménye, de ettől függetlenül ő már lépett!
Keves Kérdező!
Helyesen cselekedtél, van neked igy is elég teher a nyakadon és nincs szükséged még egyre! nem is beszélve arról, hogy ő már nem kisgyerek, akit pátyolgatni kelljen! Ráadásul én még tiniként diákmunkát vállaltam, nemhogy 20-on akárhány évesen! ez már szégyen és hatalmas nagy felelőtlenség! valakinek a nyakán élősködni, miközben ő maximálisan kihoz magából mindent! 2 állás, 2 gyerek, háztartás, hitel! le a kalappal! nincs rá szükséged! ha ezt a kis majd leendő diplomás fejével nem látja, hogy te mennyit gürizel és, hogy nem ártana, ha ő is lépne valamerre, akkor egy buta, naplopó ember! Csak igy tovább, eddig is mindent egyedül csináltál, ezután sem lesz rosszabb neked! Tiszteletreméltó vagy!
Jól csináltad,kivéve:nincs olyan,hogy jön meg megy.
Döntse el,ha megy,akkor isten veled,ha marad szálljon be a rezsibe is.
2 gyereked van,nem 3.
Azt kell mérlegelned, h ha megbánod később, szeretnéd -e visszacsinálni. (Feltéve, ha lenne rá lehetőséged.)
Lehet, hülyén hangzik, de hagy fejtsem ki egy egyszerű példával:
volt egy párkapcsolatom pár éve. Nagyon szerettem a fiút, és úgy éreztem, ő is szeret engem. Mégis, jöttek a problémák, amiket egy idő után nem tudtunk már kezelni. Egy egyéves huzavona után szakítás lett a vége. Azóta nagyon sokszor elgondolkodtam. Kicsit olyan "megbántam" érzésem volt. És lehet, h lett volna lehetőség újrakezdeni együtt, de mégsem léptem meg a lépést. És ő sem. Most pedig már úgy gondolom, így volt ez jó, és akkor sem kezdeném újra, ha lehetne.
Pedig meggyőződésem, h ha akkor nem szakítunk, hanem küzdünk még egy kicsit a kapcsolatunkért, most egész más lenne minden. Talán még mindig együtt lennénk...
Azóta viszont van egy stabil kapcsolatom, több, mint 1 éve vagyunk együtt a kedvesemmel, és nagyon szeretjük egymást, jól vagyunk. Tehát innen nézve nem bánom, h annak a másiknak akkor vége lett.
Érted ezt így? h mire akarok kilyukadni?
Kicsit olyan ez, mint a kérdés: "ha visszamehetnél az időben, mit változtatnál meg?" - lehet, h sok minden jó lett volna, ha másképp alakul, de úgy kellett alakulnia, és nem csinálnád vissza...
Arra akarok csak kilyukadni, h lehet, h megbánod, de nem akarod visszacsinálni. Azt kell eldöntened, h visszacsinálnád -e ha lehetne.
Azt viszont senki nem döntheti el helyetted, h helyesen cselekedtél -e vagy sem. Mert ez a te életed, te éled. És a te nézőpontodból minden egészen más, mint a miénkből.
Szerény véleményem szerint egyébként nincs "jó" vagy "rossz" döntés. Csak döntés van. Minden döntés jó és rossz egyben. Csak nézőpont kérdése. :)
Egyébként mennyi idősek vagytok?
s bocs, h ennyit írtam. 23/L
Köszönöm a válaszokat.
Én 56 éves vagyok, ő 33.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!