Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Sziasztok előre szólok ez egy bonyolult családi történet.

Anyukám elvált én akkor voltam 8 a húgom 4 éves.anyunak lett egy új kapcsolata aki eleinte el fogadott minket. Aztán mikor az anyai nagymamám meghalt nem volt ami minket a szülő falumhoz kössön és anyu is terhes lett így a költözés mellett döntöttünk persze ez jó néhány év leforgása volt én befejeztem addigra a közép sulit és a húgom hetediket fejezte be az általános suliban. Nevelő apám anyja felajánlotta nekünk a saját házát ő maga pedig elköltözött a nevelő apám legénylakásába,megszületett a nagyobbik öcsém és innen kezdődött a fekete leves..

Korábban is voltak gondok nevelő apám anyjával mindig is éreztette velem meg a húgommal h nem kedvel minket de főleg engem...állandóan leckéztetett próbált megalázni azért minősített prostituáltnak mert szőkéről feketére festettem a hajam. Állítja h érettségie van de olyan primitív dolgokat nem tud h 1km hány méter mindenki tudja h ezer de szerinte 100, szerinte a Talpra Magyar című verset Kölcsey Ferenc írta a Himnuszt meg Petőfi és amikor kijavítottam h ezek nem valós tények kiabált velem h ő ötös volt matekból irodalomból h jövök én ahhoz hülyeségeket mondok...

Elkezdte utána anyámat is marni h engem el kell zavarni itthonról csak zavarok elrontom a húgomat én nem fogadok szót jelzem ekkor én 19 éves voltam..

Született még egy öcsém és még rosszabb lett minden..

Nevelő apám anyja felvett egy 40 milliós hitelt a családi vállalkozásra mivel nevelő apám mezőgazdasági vállalkozó így a földek a mi házunk és nevelőapám legénylakása lett a hitel fedezete...

Nevelő apám azért dolgozik h a részleteket tudja fizetni az anyja napról napra élünk nevelő apámnak ha pénze van se anyámnak hanem az anyjának adja aki fodrászra meg műkörmösre szórja és ő is ellenünk fordult nem törődik a két öcsémmel szinte aludni jár haza napközbe az anyjánál van. Mit lehetne tenni h ezt a buta beképzelt ostoba nőt már mint nevelő apám anyját le lehessen állítani..ja és a kedves mama nem látogatja az unokákat pedig csak a két öcsém az egyetlen unokák és két utcára lakik tőlünk és saját autója van..ha valakinek van ötlete h mit lehetne tenni ja a megbeszélés nem megoldás mindenkit lekiabál nem hallgat végig senkit ide szerintem tettek kellenének csak nem tudom h mi.

2010. febr. 25. 23:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem kábé semmit nem tehetsz. Ott kell hagyni az ilyen családot amilyen gyorsan csak lehet. Minél messzebbi egyetemre menj, ha még tanulsz, ha dolgozol, akkor is próbálj meg másik városba költözni. Igaz, hogy nagyon sok elmegy az albérletre, de legalább nyugtod van tőle. Nálam legalábbis ez bevált.
2010. febr. 25. 23:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnalom de az ilyen emberrel nem lehet beszelni.Nezz at rajta.
2010. febr. 25. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehetne menteni valami dugipénzt magatoknak?
2010. febr. 26. 00:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocs de nem is nagyon olvastam végig.

De szerintem 2 dolgot tehetsz

1 vagy elfogadod, hogy neked már sosem lesz normális családi életed és ahelyett hogy ezekre a felesleges dolgokra pazarolnád az időd amik felett ugysem rendelkezel teljeskörő hatalommal inkább elkezdesz tanulni hogy kitörj ebből.

2 vagy elpazarlod a tehetséged, az időd erre a lepra helyzetre aztán majd téged is magával ránt ez az egész és akkor már hiába is kapálózol..

2010. febr. 26. 00:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!