Mit tennétek a helyemben?
Sziasztok előre szólok ez egy bonyolult családi történet.
Anyukám elvált én akkor voltam 8 a húgom 4 éves.anyunak lett egy új kapcsolata aki eleinte el fogadott minket. Aztán mikor az anyai nagymamám meghalt nem volt ami minket a szülő falumhoz kössön és anyu is terhes lett így a költözés mellett döntöttünk persze ez jó néhány év leforgása volt én befejeztem addigra a közép sulit és a húgom hetediket fejezte be az általános suliban. Nevelő apám anyja felajánlotta nekünk a saját házát ő maga pedig elköltözött a nevelő apám legénylakásába,megszületett a nagyobbik öcsém és innen kezdődött a fekete leves..
Korábban is voltak gondok nevelő apám anyjával mindig is éreztette velem meg a húgommal h nem kedvel minket de főleg engem...állandóan leckéztetett próbált megalázni azért minősített prostituáltnak mert szőkéről feketére festettem a hajam. Állítja h érettségie van de olyan primitív dolgokat nem tud h 1km hány méter mindenki tudja h ezer de szerinte 100, szerinte a Talpra Magyar című verset Kölcsey Ferenc írta a Himnuszt meg Petőfi és amikor kijavítottam h ezek nem valós tények kiabált velem h ő ötös volt matekból irodalomból h jövök én ahhoz hülyeségeket mondok...
Elkezdte utána anyámat is marni h engem el kell zavarni itthonról csak zavarok elrontom a húgomat én nem fogadok szót jelzem ekkor én 19 éves voltam..
Született még egy öcsém és még rosszabb lett minden..
Nevelő apám anyja felvett egy 40 milliós hitelt a családi vállalkozásra mivel nevelő apám mezőgazdasági vállalkozó így a földek a mi házunk és nevelőapám legénylakása lett a hitel fedezete...
Nevelő apám azért dolgozik h a részleteket tudja fizetni az anyja napról napra élünk nevelő apámnak ha pénze van se anyámnak hanem az anyjának adja aki fodrászra meg műkörmösre szórja és ő is ellenünk fordult nem törődik a két öcsémmel szinte aludni jár haza napközbe az anyjánál van. Mit lehetne tenni h ezt a buta beképzelt ostoba nőt már mint nevelő apám anyját le lehessen állítani..ja és a kedves mama nem látogatja az unokákat pedig csak a két öcsém az egyetlen unokák és két utcára lakik tőlünk és saját autója van..ha valakinek van ötlete h mit lehetne tenni ja a megbeszélés nem megoldás mindenkit lekiabál nem hallgat végig senkit ide szerintem tettek kellenének csak nem tudom h mi.
Bocs de nem is nagyon olvastam végig.
De szerintem 2 dolgot tehetsz
1 vagy elfogadod, hogy neked már sosem lesz normális családi életed és ahelyett hogy ezekre a felesleges dolgokra pazarolnád az időd amik felett ugysem rendelkezel teljeskörő hatalommal inkább elkezdesz tanulni hogy kitörj ebből.
2 vagy elpazarlod a tehetséged, az időd erre a lepra helyzetre aztán majd téged is magával ránt ez az egész és akkor már hiába is kapálózol..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!