Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én kérjek bocsánatot, vagy...

Én kérjek bocsánatot, vagy neki kéne?

Figyelt kérdés
Összevesztem egy hülyeségen a legjobb barátommal, amiért Ő volt a hibás(most tényleg) ha miattam van, mindig én kérek bocsit, sőt, akkor is én nyitok, ha miatta. Szerintetek most várjam meg amíg Ő ír? Az ok az volt, hogy én miért nem hordok csőgatyát:D Mondtam neki, hogy szerintem ha valakinek nem tetszik a stílusom, az ne legyen velem. És amúgy sem leszek én is "divatpcsa" , egyedi a stílusom, és ez neki úgy tűnik nagyon fáj. Ezen vesztünk össze. Vagyis ő kattant be ezen -.- szerintetek ez normális dolog?:S Most én írjak majd neki, vagy várjam meg amíg ő akar békülni?
2010. febr. 24. 23:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Akkor megválaszoltad magadnak a kérdésed! Ha ennyire fontos neked és nem akarod elveszíteni, beszélj vele!
2010. febr. 26. 13:28
 22/22 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük már, kibékültünk (Ő írt) De erre nem tértünk ki, hogy miért volt ez. talán jobb is
2010. febr. 26. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!