Összevesztem egy hülyeségen a legjobb barátommal, amiért Ő volt a hibás(most tényleg) ha miattam van, mindig én kérek bocsit, sőt, akkor is én nyitok, ha miatta. Szerintetek most várjam meg amíg Ő ír? Az ok az volt, hogy én miért nem hordok csőgatyát:D Mondtam neki, hogy szerintem ha valakinek nem tetszik a stílusom, az ne legyen velem. És amúgy sem leszek én is "divatpcsa" , egyedi a stílusom, és ez neki úgy tűnik nagyon fáj. Ezen vesztünk össze. Vagyis ő kattant be ezen -.- szerintetek ez normális dolog?:S Most én írjak majd neki, vagy várjam meg amíg ő akar békülni?
Most látom milyen kuszán írtam le...:D késő van, bocsi:S remélem azért érthető nagyjából!
2010. febr. 24. 23:50
2/22 anonim válasza:
Miért nem válaszoltál viccesen, mert nincs csőlátásom! És kész! Ez piti hülyeség szerintem. Egy kicsit nyers volt a válaszod, írj neki egy humoros sms-t.Vagy emailt!
2010. febr. 24. 23:52
3/22 anonim válasza:
Nem mindegy?A legjobb baratod,kerj te ha bant a harag.
2010. febr. 24. 23:53
4/22 A kérdező kommentje:
Nincs csőlátásom:D ez jó:P Igazság szerint nagyon érzékeny ember, így akárhogy is válaszolok, megsértődik.
Humoros smst? Jó ötlet, de mit?
2010. febr. 24. 23:57
5/22 anonim válasza:
Gondolom érzékenyen vetted, hogy nem tetszett neki a stílus ami neked viszont igen, és te lekezelő és agresszív stílusban válaszoltál neki, mint ahogy a nők ilyen helyzetben szoktak. (az írásodból is ez jön le)
Szerintem gondolkozz el rajta, aztán kérdezd meg őt az érzéseiről, aztán megint gondolkozz el rajta aztán ha úgy van akkor mondd hogy sajnálod. Az nem is bocsánatkérés, de mindenféleképp egy nyitás őfeléje.
2010. febr. 25. 00:26
6/22 anonim válasza:
Nehogy elhumorizáld! A nők mindig ezt csinálják ha tudják hogy nem volt igazuk, de ahhoz már nincs elég tisztesség bennük hogy bocsánatot kérjenej, inkább megpróbálják elbagatelizálni a dolgot. Tisztelet a kivételnek.
Ha nekem ezek után valaki vicces sms-t küldene, annak visszaírnám hogy kapja be.
2010. febr. 25. 00:28
7/22 A kérdező kommentje:
de hogy lehet ilyenen megsértődni? Max nekem van okom, hogy leszólja a stílusomat. De nem neki, hogy megmondom hogyha nem tetszik ne legyen velem... áh. Amúgy Ő fiú, én lány. bár szerintem erre rájöttetek:)
2010. febr. 25. 00:34
8/22 anonim válasza:
Az élet nagy problémái : recesszió, háború, fajgyűlölet, csőgatya! Ha ilyenen megsértődött rohadjon meg! Ne kérj tőle bocsánatot mert én sem foglak szeretni!! ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!