Én kérjek bocsánatot, vagy neki kéne?
Figyelt kérdés
Összevesztem egy hülyeségen a legjobb barátommal, amiért Ő volt a hibás(most tényleg) ha miattam van, mindig én kérek bocsit, sőt, akkor is én nyitok, ha miatta. Szerintetek most várjam meg amíg Ő ír? Az ok az volt, hogy én miért nem hordok csőgatyát:D Mondtam neki, hogy szerintem ha valakinek nem tetszik a stílusom, az ne legyen velem. És amúgy sem leszek én is "divatpcsa" , egyedi a stílusom, és ez neki úgy tűnik nagyon fáj. Ezen vesztünk össze. Vagyis ő kattant be ezen -.- szerintetek ez normális dolog?:S Most én írjak majd neki, vagy várjam meg amíg ő akar békülni?2010. febr. 24. 23:45
11/22 anonim válasza:
Biztosan nagyon sértő volt a reagálásod. Hülyeség egyáltalán ilyesmin vitatkozni. Hiszen izlések és pofonok ugyebár különbözőek. Azért szerintem te követted el a nagyobb hibát. Kérj bocsánatot, feltétellel: nem szól bele az öltözködésedbe és nem szólja le.
12/22 anonim válasza:
De biztos, hogy te ilyen sértődős barátot akarsz, akinek az sem mindegy mit hordasz? Bár lehet, hogy csak ő tényleg az okra volt kíváncsi és nem ilyen választ várt, hanem mondjuk valami magyarázatot, hogy neked miért is nem tetszik a csőgatya. Volt egy hasonló esetem férjemmel régen, amikor megkérdeztem tőle, hogy miért nem eszik süteményt. Erre annyit mondott csak. Erre én visszakérdeztem, hogy de miért nem. És már a negyedik kérdésnél szakadtam a röhögéstől, mert csak mindig annyit válaszolt, hogy csak és a végén már üvöltött velem, hogy bmeg nem érted hogy nem kérek süteményt te ....! Szóval egy egyszerű kérdésre nem tudott normálisan válaszolni és ő húzta magát fel a saját hülyeségén. Hála az égnek már elváltam tőle, de vannak ilyenek, nehogy ebbe a hibába ess. :))
13/22 A kérdező kommentje:
hát 18ak vagyunk :D Amúgy nem az okra volt kiváncsi, mert belémkötött, hogy én hordjak azt, mert az milyen jó, és hogy kiemelné a seggem, meg hogy nemtudom. erre mondtam hogy nem, mert nekem az nem tetszik. erre elkezdett izélni hogy márpedig akkor biztos lenne normális pasim(a mostani is az:O) hát mondom figyelj ha nem tetszik a stílusom ne legyél velem jóba. erre ő: hát én már nem is mondok semmit azt csinálsz magaddal amit akarsz. Mondom hát jó... de ezen bekattanni... Mintha nemtudom... ez lenne élete legnagyobb problémája:D
2010. febr. 25. 09:46
14/22 anonim válasza:
ma 00:34
Te nem érted! Agresszív és lekezelő volt a reakciód! Ha valaki kritizálja a stílusomat akkor max lehülyézem, de egy csaj egyből azzal jön hogy akkor ne legyél velem, meg keress mást meg ilyenek. Ez pedig eléggé tenyérbemászó stílus!
Veszekedni anélkül is lehet, hogy teljesen elutasítanád a másikat. A barátság többről szól, minthogy ilen miatt átnézzél valakin.
15/22 A kérdező kommentje:
Jó, lehet kicsit tapló voltam, de úgy fel képes bszni az agyam, hogy olyan dolgokon képes fennakadni, hogy hihetetlen. Most tényleg ez élete legnagyobb problémája?
2010. febr. 25. 11:58
16/22 anonim válasza:
"...márpedig akkor biztos lenne normális pasim(a mostani is az:O) hát mondom figyelj ha nem tetszik a stílusom ne legyél velem jóba. erre ő: hát én már nem is mondok semmit azt csinálsz magaddal amit akarsz." ---> ez nekem tudod mire utal, hogy beléd van zúgva és eszi a féltékenység!!!!!!!!! Nem hiába mondta, hogy jó lenne a segged abban a gatyában, meg lenne egy normális pasid... Nekem is van fiú haverom (ja én lány vagyok) totál különbözik a páromtól, de soha nem mondana róla semmi rosszat (hogy ő nála találnék normálisabbat is, vagy ilyenek...) Szóval, ha ő azt mondta "azt csinálsz magaddal, amit akarsz" hát hallgass rá, csináld is azt, mert ő addig ilyen lesz míg van pasid, ebben én totál biztos vagyok!
17/22 A kérdező kommentje:
De ne szeressen ő engem úgy:O:S
2010. febr. 25. 19:14
18/22 anonim válasza:
tegnap 11:58
Gyakorolj egy kis önkontrollt! Nem küldhetsz el valakit csak úgy mert haragszol rá! Vagy a kapcsolatotok csak ennyit érne?
19/22 anonim válasza:
Belédesett s nem tudja feldolgozni, hogy hapekod van! Ennyi.
20/22 A kérdező kommentje:
De ááá... neee:( Én nem akarom az ő barátságát elveszíteni
2010. febr. 26. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!